Mavi olmasi gerekmiyo mu :/
Yaban mersini ile kızılcık ayni şey mi?
Mavi olmasi gerekmiyo mu :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım cranberry farklı bir meyve yabanmersini'nin ingilizcesi ise blueberry yani mavi yemiş türkiyede malesef çok kazıklıyorlar ayrıca yabanmersinin çok buruk bir tadı var ben yerken şekilden şekile giriyorum eğer bir aktardan bulursan önce tadına bak tatlıysa alma çünkü ayı üzümünü yaban mersini diye satıyorlar bize yaban mersininin kurusuna şekeri basıyorlar çok zararlı
cevap verıyorum ıkısını de yemıs bırı olarak net farklılar :) kabakla patlıcan gıbı
Heheh:)
O kırmızı olanlar cranberry
Yaban mersini ile alakası yok
Meyvenin bileşimi bile farklı
Yaban mersini popüler olduğu için ürün satabilmek adına cranberryi yaban mersini diye iteliyorlar
Yaban mersini blueberry
sen nerede kırmızı yaban mersini gördün her yerde mavi olur kırmızıysa yaban mersini değildir o
Guncellemede fotoya bakar msin yaban mersini yaziyor ama kirmizi
Ama kuruyunca rengi solar. Bu capcanli bir kirmizi :)
Kesinlikle bu fotodaki cranberry. Yani turna yemişi. Cranberrynin yaban mersini ile alakası bile yok. İkisi apayrı meyve
Cevap
3Cevap
değildir, aslında kesin bişey diyemem kızılcık ne bilmiyorum ama adı üstünde kırmızı bişey gibi duruyo, yaban mersini siyah mavi lacivert arası bir renk yurtdışında değil türkiye'de de böyle
Blueberry (Yaban mersini) mavi olur, Cranberry (Kızılcık) kırmızı olur. İkisi aynı şey değildir. Ayrıca Türkiye'de birçok bölgede Cranberry dilimize olduğu gibi geçmiş ve Kiren diye anılmaktadır.
Kizilcik dedigin kiren degil mi?
Kiren ne ola ki bir kavram daha çıktı :/
Guncellemedeki fotoda cranberry yaziyor sanirim kiren dedigin bu. Kizilcik mi bu yani
Kızılcık ile cranberry (turna yemişi) ayrı meyvelerdir
yok değil bizdeki o mavi olan yaban mersini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar