Bu Türkçe'yi ben anlayamadım. Anlayan varsa yorumlasın.
0
19 Yorumla
Soran
6 ay
Bir kız var gece saat 02.00 sularında mahallede bir yerden geliyor başka arabayla cocuk başka yere gidiyor kız evine bu kız diger evde ne yapıyor merak ediyorum
Kız gece eve mahalledeki başka yerden bir arabayla geliyor adam eve bırakıyor adam başka eve gidiyor kız evine bu kız diger evde ne yapıyor acaba merak ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu Türkçe'yi ben anlayamadım. Anlayan varsa yorumlasın.
Bir kız var gece saat 02.00 sularında mahallede bir yerden geliyor başka arabayla cocuk başka yere gidiyor kız evine bu kız diger evde ne yapıyor merak ediyorum
Bende sıkıntı var sanırım. Neyse.
Oğlum soru daha ne olcak
Kurduğun cümleler devrik, anlam bütünlüğü yok ablacım. Kolay gelsin.
Kız gece eve mahalledeki başka yerden bir arabayla geliyor adam eve bırakıyor adam başka eve gidiyor kız evine bu kız diger evde ne yapıyor acaba merak ediyorum
Pazarlıyor olabilir. Aklıma ilk bu geldi.
O evde de kalabilir ama kendi evine neden geliyor tekrar çocukta başka yere gidiyor
Pazarlıyordur, kızın kendi tuttuğu evi vardır. Kendi evinde kalıyor çünkü kira ödüyor. Çok normal.
Sence başka ne olabilir kızla arasında bireyler mi olabilir
Sadece sevgili bile olabilirler.
Takipçi ekliyor arada kendi takip ediyor
İllegal bir işler varsa, bu tahminen kadın ticareti içeriklidir.
Ben bu kızı cok sevmiştim tekrar denk geldik üzülmüştüm eski iş yerinden ayrılırken Allah gercek yüzünü mü gösterdi bilmiyorum ama cok zor durum
Nerde onun bunun arabasından inmeyen tip var, gidip ona vuruluyorsunuz oğlum. Ne diyeyim.
Sorma sildim zaten uzak olsun dicem cok sevmiştim yıllarca hemde ne kadar
Sevmeye devam et bakalım.
No
Asla diyelim ama içim acıyor
Başına bela alma da. İç acısı geçer bir süre sonra.
Pavyonda çalışıyodur belki
Ne pavyon mahalle
Sanane olum
Hayır bu kızı seviyordum
Geçmiş olsun
Ciddi mi