Para ile bir kadının tenine dokunmak o kadının ruhuna hakarettir sonrasında da erkeğin ruhuna Erkek bu bilinçte ise zevk almayacağını bilir teklif bile etmez
2 milyar dolar cok buyuk bir meblag bence yeter de artar bile fazlasiyla ayrica ben unlu olan kadinalrin cogunun haketmedigini dusunuyorum neyse konumuz degil
hangi unlu kadinlardan bahsediyorsun oyuncu mu sarkici mi hangisi ben olsam o parayi bunun icin harcamam akli basinda birinin yapacagi bir sey degil 2 milyar dolari olan bir erkek zaten istedigi kadini elde eder caba sarfetmeye gerek yok dahasi o parayi kimse haketmiyor aslinda su dunyada adalet esitlik olsaydi cok sey degisirdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evli bekar farketmez yeter de
Bazıları için gerçekten konu para değil
Evli bekar derken
Evli olupta marjinal yaşam sürdüren evli ünlülerde var anlamında evli bekar fark etmez dedim
Bildigin isim var mi?
2 milyar folar bu para icin yeterli mi sence onlara yetermi kabul ederlermi bu adami?
Elbette var
Dediğim gibi bilemeyiz eder mi
Ancak bir erkek parayla bir kadından beklenti içine giriyor ise o bir satın almadır
Erkeğe zerre haz vermez
Erkege haz vermezmi mesela esc
Para ile bir kadının tenine dokunmak o kadının ruhuna hakarettir sonrasında da erkeğin ruhuna
Erkek bu bilinçte ise zevk almayacağını bilir teklif bile etmez
Yetmez, mantığına göre herkes paraya razı gelmeli ama ne olursa olsun etmeyen olur
Hepsine yetmez ünlü çok var bir gün o para da biter suyunu çeker
parayla mi veriyorlar
para karsiliginda mi
Hersey olur fark etmez
2 milyar dolar cok buyuk bir meblag bence yeter de artar bile fazlasiyla ayrica ben unlu olan kadinalrin cogunun haketmedigini dusunuyorum neyse konumuz degil
Bu ulkedeki kadinlar o parayi hakketmez demi daha iyileri var
hangi unlu kadinlardan bahsediyorsun oyuncu mu sarkici mi hangisi ben olsam o parayi bunun icin harcamam akli basinda birinin yapacagi bir sey degil 2 milyar dolari olan bir erkek zaten istedigi kadini elde eder caba sarfetmeye gerek yok dahasi o parayi kimse haketmiyor aslinda su dunyada adalet esitlik olsaydi cok sey degisirdi
zaten onlarin gecmisi de temiz degil ki
Gecmisi temiz degilmi kadinlarin
degil tabii ki
Unlulerin mi sadece
sadece unlulerin degil tabii ki
Bı tane olsun tam olsun
O para olsa vermem ki
Max 1-3 arası anca
Ünlü olması şart mı harem kurarım zaten.
yedi sülalesini bile dizerim knk
Gelmez okadat yetermi ki 2 milyar dolar para tr deki unlu kadinlara
knk siz 2 milyar doların ne kadar büyük olduğunu bilmiyorsunuz galiba :) sana su akdar param var desem ıddıalı ıc camasırı ıle yanıma gelırsın ghsdjg
2 milyar dolara gelecek kiz var gibi yani yamyam gibi tr de
Artar bile