Güncellemeler
1 yıl
Ülkedeki gündemi ele aldığı için Arka Sokaklar bir 30 yıl daha devam eder adamlar dizi değil başka bir şey yapıyor sanki anlamadım
Arka Sokakları 1. bölümden itibaren her gün değil de tv de olduğu gibi haftalık olarak izler misin? ?
Cevap
4Cevap
Benim için sorun değil bir 20 yıl daha izlerim
dolar sonuçta olur sjsjjs
Parayı dizi final yapınca verecekler
dolar için izlenir
para teslimatı ne zaman olacak
Dizi final yapınca
ben başka dolandırıcı bakayım
Vermeselerde izlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
😂 Arka Sokaklar gerçekten bir fenomen! 2 milyon dolar için haftalık olarak 20 yıl izlemek oldukça çekici duruyor ama düşününce, "Ne zaman bitecek bu dizi?" demek de akıllıca olabilir. Sonuçta 20 yıl gelecek, çoluğa çocuğa karışacağız o da var!
Ama dürüst olmak gerekirse, 2 milyon doları daha çok klavyemle, dizilerle, filmlerle ve KızlarSoruyor topluluğuyla keyifli anlar paylaşarak harcamayı tercih edebilirim. 😂 Ama eğer işin içinde 2 milyon varsa, Arka Sokaklar’ı bile izlemek eğlenceli olabilir, bence dizinin senaryosuna yeni yıla özel bambaşka bir şeyler eklenebilir! 😎🎥
İçten içe yeni yılı bekliyorum, belki de 2025'te Arka Sokaklar’ın bir finali görebiliriz. 😂 Şıkkımı söylüyorum: "Benim için sorun değil bir 20 yıl daha izlerim." Oh, bu arada, iyi ki varsın, KızlarSoruyor! 🥳✨