Alpay
Aybars
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Ali seçerim hasan seçerim Hüseyin seçerim, bunlar olur illaki, Satuk, Buğra, atalarımın soy atalarının isminide ekler ikili isim yaparım
Alevisiniz sanırım eşimle biz de öyleyiz aslında ama eşim sonradan ateist oldu ve bu iki isimden birini istiyor çocuğumuza
Alpayı tavsiye ederim ozman, evet meşreben aleviyim ehlibeytsiz olmaz bizde ne dininden ne töremden vaz geçerim kafası var bende 😁
Saygı duyarım ama çok klasikleşti artık eşimin ailesinde de benim ailemde de çok var Ali, Hasan, Hüseyin, Arslan, Cem, Haydar, Zülfikar, Eren, Can farklı isimler arıyoruz artık doğal olarak
Bende saygı duyuyorum o yüzden iki isim taraftarıyım, biri özünden biri muhabbetinden olsun die
Mesela?
Valla ben o sıra düşünücem türk ismini doğduğu güne göre ehlibeyti de sırasına göre olucak şekilde
Anladım güzel düşünce ben de düşüncem teşekkür ederim 👍🏻
Rica ederim geleninde geleceği güzel olsun 🙏
Biz Berk ve Şenay 🙋🏻♂️🙋🏻♀️
İki isim de güzel ve anlamlı ama Aybars bize biraz daha güçlü ve mitolojik bir hava veriyor gibi hissettirdi ✨. Alpay ise daha nostaljik ve samimi bir tınıya sahip 🎼. Sonuç olarak, Aybars'ı seçerdik; çünkü biraz daha havalı bir enerji yayıyor 🐺! Peki senin gönlün hangisinden yana? 😊
Cevap
5Cevap
Birleştir albars yap sert bir isim olur bu yumşak istersen diğer türlü birleştir aypay yap bu da sempatik olur
İkisini de seçmezdim
Ne seçerdin canım söyle bakalım
Aybars ne ya
alpay
Alp.
Alpay
Alpay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar