Haber bekliyorsun ve o haber gelecek. Fincan "temiz" olduğu için olumsuz bir cevap veya kopuş görmüyorum. Sadece biraz daha sabır gerekiyor. Önümüzdeki çok kısa bir zaman diliminde (aniden, beklemediğin bir saatte) telefonun ekranında onun adını görebilirsin. Adımı ondan beklemen en doğrusu, çünkü o zaten sana doğru bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
Fincanında gördüğüm o uzun ve temiz yollar (beyaz çizgiler), aslında iletişim kanallarının açık olduğunu gösteriyor. Yani seni tamamen silmiş ya da unutmuş değil. Aksine, 2. görselde fincanın ağzına çok yakın bir yerde küçük bir "kuş" simgesi (haberci) belirmiş. Ancak bu kuşun önünde ufak bir tortu var. Yorumu Bu kişi sana yazmak ya da aramak istiyor, eli telefona gidip gidip geliyor ama bir çekincesi var. Sanki "Acaba terslenir miyim?", "Doğru zaman mı?" gibi kendi içinde kuruntular yapıyor. Bir gurur ya da inat durumundan çok, "yanlış anlaşılma korkusu" hakim. 2. Onun Ruh Hali Fincanın dibindeki o karmaşık ve yoğun telve, onun şu sıralar kafasının sadece seninle değil, kendi hayatıyla ilgili (iş, okul veya ailevi) konularla da çok dolu olduğunu gösteriyor. Bu yoğunluk yüzünden seni ihmal etmiş olabilir. Ama fincanın ortasındaki silüet, yüzünün sana dönük olduğunu gösteriyor. Yani odağı sensin, başkası görünmüyor. 3. Harf Detayı Fincanın kulp kısmına yakın yerlerde (senin tarafın), sanki "E", "A" veya "M" harfini andıran (isminin içinde veya başında olabilir) bir şekil var. Bu harf onun aklında dönüp duruyor. İsmi bu harflerle bağlantılıysa haberin eli kulağında demektir. 4. Tabaktaki Büyük Şekil Tabağındaki (1. görsel) o büyük telve yığınına dikkatli bakınca, sanki boynunu bükmüş, düşünceli bir erkek figürü görüyorum. Yorumu Bu çocuk sana karşı kendini biraz mahcup hissediyor. Beklettiğinin farkında ve bunun pişmanlığını yaşıyor. O yüzden sana gelişi biraz "gönül alma" şeklinde olabilir.
Abla bu kadar mı tutar 3 harfte onun isminde var ayrılalı 9 ay oldu ve evet beklettiğinin farkında dershanede aynı sınıftayız hep gözünün önündeyim. Bu zaman diliminde birbirimizi karşılıklı çok kırdık o yüzden gönül alması gerekecek benimde onun. Sadece o beni her yerden engelledi istemiyor gibi gösteriyor ama sevdiğini hissediyorum. Umarım çok uzun zaman sürmez etkileşim için. Anladığım kadarıyla hamle yapmama gerek yok. Allah razı olsun 💗
He doğru oda var evet fal tuttuysa mutlu olduysan iyi için rahat etmiş oldu ama biliyorsun tabi yüzde yüz kesin tutacak diye bir şey yok sen yinede inanma fala
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Haber bekliyorsun ve o haber gelecek. Fincan "temiz" olduğu için olumsuz bir cevap veya kopuş görmüyorum. Sadece biraz daha sabır gerekiyor. Önümüzdeki çok kısa bir zaman diliminde (aniden, beklemediğin bir saatte) telefonun ekranında onun adını görebilirsin. Adımı ondan beklemen en doğrusu, çünkü o zaten sana doğru bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
Fincanında gördüğüm o uzun ve temiz yollar (beyaz çizgiler), aslında iletişim kanallarının açık olduğunu gösteriyor. Yani seni tamamen silmiş ya da unutmuş değil. Aksine, 2. görselde fincanın ağzına çok yakın bir yerde küçük bir "kuş" simgesi (haberci) belirmiş. Ancak bu kuşun önünde ufak bir tortu var.
Yorumu Bu kişi sana yazmak ya da aramak istiyor, eli telefona gidip gidip geliyor ama bir çekincesi var. Sanki "Acaba terslenir miyim?", "Doğru zaman mı?" gibi kendi içinde kuruntular yapıyor. Bir gurur ya da inat durumundan çok, "yanlış anlaşılma korkusu" hakim.
2. Onun Ruh Hali
Fincanın dibindeki o karmaşık ve yoğun telve, onun şu sıralar kafasının sadece seninle değil, kendi hayatıyla ilgili (iş, okul veya ailevi) konularla da çok dolu olduğunu gösteriyor. Bu yoğunluk yüzünden seni ihmal etmiş olabilir. Ama fincanın ortasındaki silüet, yüzünün sana dönük olduğunu gösteriyor. Yani odağı sensin, başkası görünmüyor.
3. Harf Detayı
Fincanın kulp kısmına yakın yerlerde (senin tarafın), sanki "E", "A" veya "M" harfini andıran (isminin içinde veya başında olabilir) bir şekil var. Bu harf onun aklında dönüp duruyor. İsmi bu harflerle bağlantılıysa haberin eli kulağında demektir.
4. Tabaktaki Büyük Şekil
Tabağındaki (1. görsel) o büyük telve yığınına dikkatli bakınca, sanki boynunu bükmüş, düşünceli bir erkek figürü görüyorum.
Yorumu Bu çocuk sana karşı kendini biraz mahcup hissediyor. Beklettiğinin farkında ve bunun pişmanlığını yaşıyor. O yüzden sana gelişi biraz "gönül alma" şeklinde olabilir.
Abla bu kadar mı tutar 3 harfte onun isminde var ayrılalı 9 ay oldu ve evet beklettiğinin farkında dershanede aynı sınıftayız hep gözünün önündeyim. Bu zaman diliminde birbirimizi karşılıklı çok kırdık o yüzden gönül alması gerekecek benimde onun. Sadece o beni her yerden engelledi istemiyor gibi gösteriyor ama sevdiğini hissediyorum. Umarım çok uzun zaman sürmez etkileşim için. Anladığım kadarıyla hamle yapmama gerek yok. Allah razı olsun 💗
Rica ederim bacım ne demek sen faş baktıracağın zaman yaz bana bakarım ben:)
Çocuğun ismi Emirhan mı
Yusuf kerem
Kız onun içinde A harfi yok ki😅🤣
Soy isminde var diye onu da aldım
He doğru oda var evet fal tuttuysa mutlu olduysan iyi için rahat etmiş oldu ama biliyorsun tabi yüzde yüz kesin tutacak diye bir şey yok sen yinede inanma fala
Maşallah
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!