Diğer Kahvemi içiyorum kimler falıma bakıçak? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kahvemi içiyorum kimler falima bakicak Güncellemeler+1 yıl Dostlar o derin hisselere sahip falcilarimiz nerde Güncellemeler+1 yıl Hisleri kuvvetli falcilarimiz nerde Kahvemi içiyorum kimler falıma bakıçak? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burada bir kız vardı çok güzel bakıyordu 0 51 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk bir kız vardı hesabını kapatti ama baya güzel bakıyordu Yorumla Soran +1 yıl Etme ya keşke instasi olsa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Var kızın Instagram çok iyi kız sitenin en güzel ve en iyi kızıydı ben onu seviyordum çok merhametli masum biriydi inşallah kaderi güzel olur Yorumla Soran +1 yıl Dm atsana bi bende baktiracim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kızın Instagramini veremem zaten bana da engel atmıştı Yorumla Soran +1 yıl Kanka kıza yuremek için değil fal için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kız bana bakmıştı ama çok yalvardim bakmasi için çok soğuk biri benim kendi hesabımdan engel attı fake hesap açıp Instagradan yazmaya çekiniyorum 😃 Yorumla Soran +1 yıl Tamam kardeş anladım senden ricam Verde bende baktiram Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen falini bana at ben ona fake hesap açıp yazım kıza yazmam için bahanem olur hem Yorumla Soran +1 yıl La gardas bizim derdimiz ne senin ki ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😃😃ikimiz de karlı oluruz Yorumla Soran +1 yıl Dünya yanmış leyleğin ipindemi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu kardeş o kızı kimseye elimle veremem ben sizin gibileri bilirim Yorumla Soran +1 yıl Yahu birade takıntılı misin sanki kocasisin şimdi kim bilir kız kimin koynunda bizim amacımız fal yahu anla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bir kız değil herkesle olmaz benim tipim iyi Allah'a şükür param var beni istemedi Yorumla Soran +1 yıl Yahu kardeş benim derdim ayrı seninki ayrı tipinde senin olsun paranda demekki kız bunları onemsemiyor boş ver madem herseyon var bak dqlgana bana ver instayi baktiracim falima merak etme benimde parmağım dolu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncelle cevap O kızın dediği şeyler bende çıktı yakında biri olucek dedi arkadaşım ölmüştü 😃 Yorumla Soran +1 yıl Kanka sen azdinmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka bro Yorumla Soran +1 yıl Şu kızın instayi versene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben Dm den fake hesap açıp yazacaktım benim hesaba engel atmıştı ama yazamadım dm kapatmış Yorumla Soran +1 yıl Kardeş Verde ben yazan ne uzatiyon anlamiyomki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan anlamiyon mu kiz dm kapatmış nasıl yazacan zaten sinirim bozuldu Yorumla Soran +1 yıl Ben ulaşırım beee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeşim kızın dm kapali ben yazamıyorum sadece onun takip ettiği kişiler dm atıyor sen nasıl yazican Yorumla Soran +1 yıl Orasını sen bana biraksana ulan sanki nikahlı karın ne abartiyon ya Yorumla Soran +1 yıl Madur olmasam demem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke karım olsa seviyorum kızi keşke o da beni sevseydi çok huzur veriyordu sesi konuşması ah ahh sigara yaktirdin bana ulan 🚬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birader ne diyon falin maduru mu olur dm açık olsaydı bende fal bahanesi ile kızla konusucaktim kapatmış açıktı sevgili mi yapmış olabilir mi acaba Yorumla Soran +1 yıl Kanka Allah aşkına yapma la zaten evliyim ben durum farklı alt tarafı bir fala baktircam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım da kardeş dm açık değil Yorumla Soran +1 yıl Tamamda açtırmak için ugrasicam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesaj atılmıyor kıza kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Oğlum yavrum ben ulasacam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne diyon la ne yavrumu hayırdır top s***iktir git Yorumla Soran +1 yıl Gizliden çık ziplicanlm sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S***iktir lan yav*sak Yorumla Soran +1 yıl La oğlum ben evliyim evli lan söz kızla senin adına konusacam Yorumla Soran +1 yıl İsim olmaz ama fala iyi bakiyirmu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzel bakıyor ama dm kapali nasıl yazılabilir ki Yorumla Soran +1 yıl Başkan rica edicem duvarına yazıp inan buna art niyetim varsa top alayım benim zaten ebemi. Anla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeşim kızın dm kapali nasıl yazabiliriz Instagramda dm kapali olan birine yazılabilir mi ki? Yorumla Soran +1 yıl Takip atıp durumuna yazicam. lutfen bana ulaşın önemli diye Yorumla Soran +1 yıl Kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Instagram dm kapali olan kıza nasıl mesaj atılır? ↗ Yorumla Soran +1 yıl Kanka duruma yazarsin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok seviyorum kızı istek attım kabul etmedi sevgili yapmış olabilir mi acaba yahu Yorumla Soran +1 yıl Birader bak adresini biliyorsan çiçek yolla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşadığı şehiri biliyorum da ev adresini nereden bilim 😃😃bilsem onu çiçeklere boğardim tam evlenmelik kız bizde şans yok kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Peki nerden biliyon belki 50 kişi girmiş hayatina Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😃😃😃 öyle bir kız değil çok kız tanıdım gördüm anlarım ben Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 925 cevap paylaştı. Ücretli bakıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Burada bir kız vardı çok güzel bakıyordu
Knk bir kız vardı hesabını kapatti ama baya güzel bakıyordu
Etme ya keşke instasi olsa
Var kızın Instagram çok iyi kız sitenin en güzel ve en iyi kızıydı ben onu seviyordum çok merhametli masum biriydi inşallah kaderi güzel olur
Dm atsana bi bende baktiracim
Kızın Instagramini veremem zaten bana da engel atmıştı
Kanka kıza yuremek için değil fal için
O kız bana bakmıştı ama çok yalvardim bakmasi için çok soğuk biri benim kendi hesabımdan engel attı fake hesap açıp Instagradan yazmaya çekiniyorum 😃
Tamam kardeş anladım senden ricam Verde bende baktiram
Sen falini bana at ben ona fake hesap açıp yazım kıza yazmam için bahanem olur hem
La gardas bizim derdimiz ne senin ki ne
😃😃😃ikimiz de karlı oluruz
Dünya yanmış leyleğin ipindemi
Noldu kardeş o kızı kimseye elimle veremem ben sizin gibileri bilirim
Yahu birade takıntılı misin sanki kocasisin şimdi kim bilir kız kimin koynunda bizim amacımız fal yahu anla
Öyle bir kız değil herkesle olmaz benim tipim iyi Allah'a şükür param var beni istemedi
Yahu kardeş benim derdim ayrı seninki ayrı tipinde senin olsun paranda demekki kız bunları onemsemiyor boş ver madem herseyon var bak dqlgana bana ver instayi baktiracim falima merak etme benimde parmağım dolu
Güncelle cevap O kızın dediği şeyler bende çıktı yakında biri olucek dedi arkadaşım ölmüştü 😃
Kanka sen azdinmi
Ne alaka bro
Şu kızın instayi versene
Ben Dm den fake hesap açıp yazacaktım benim hesaba engel atmıştı ama yazamadım dm kapatmış
Kardeş Verde ben yazan ne uzatiyon anlamiyomki
Lan anlamiyon mu kiz dm kapatmış nasıl yazacan zaten sinirim bozuldu
Ben ulaşırım beee
Kardeşim kızın dm kapali ben yazamıyorum sadece onun takip ettiği kişiler dm atıyor sen nasıl yazican
Orasını sen bana biraksana ulan sanki nikahlı karın ne abartiyon ya
Madur olmasam demem
Keşke karım olsa seviyorum kızi keşke o da beni sevseydi çok huzur veriyordu sesi konuşması ah ahh sigara yaktirdin bana ulan 🚬
Birader ne diyon falin maduru mu olur dm açık olsaydı bende fal bahanesi ile kızla konusucaktim kapatmış açıktı sevgili mi yapmış olabilir mi acaba
Kanka Allah aşkına yapma la zaten evliyim ben durum farklı alt tarafı bir fala baktircam
Anladım da kardeş dm açık değil
Tamamda açtırmak için ugrasicam
Mesaj atılmıyor kıza kardeşim
Oğlum yavrum ben ulasacam
Ne diyon la ne yavrumu hayırdır top s***iktir git
Gizliden çık ziplicanlm sana
S***iktir lan yav*sak
La oğlum ben evliyim evli lan söz kızla senin adına konusacam
İsim olmaz ama fala iyi bakiyirmu
Çok güzel bakıyor ama dm kapali nasıl yazılabilir ki
Başkan rica edicem duvarına yazıp inan buna art niyetim varsa top alayım benim zaten ebemi. Anla
Kardeşim kızın dm kapali nasıl yazabiliriz Instagramda dm kapali olan birine yazılabilir mi ki?
Takip atıp durumuna yazicam. lutfen bana ulaşın önemli diye
Kanka
Instagram dm kapali olan kıza nasıl mesaj atılır? ↗
Kanka duruma yazarsin ya
Çok seviyorum kızı istek attım kabul etmedi sevgili yapmış olabilir mi acaba yahu
Birader bak adresini biliyorsan çiçek yolla
Yaşadığı şehiri biliyorum da ev adresini nereden bilim 😃😃bilsem onu çiçeklere boğardim tam evlenmelik kız bizde şans yok kardeşim
Peki nerden biliyon belki 50 kişi girmiş hayatina
😃😃😃 öyle bir kız değil çok kız tanıdım gördüm anlarım ben
Ücretli bakıyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!