Diğer Bulaşık yıkarken bayağı yavaş olmam beceriksiz olduğumu mu gösterir yoksa sadece yavaş olduğumu mu gösterir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Güncel Bulaşık yıkarken bayağı yavaş olmam beceriksiz olduğumu mu gösterir yoksa sadece yavaş olduğumu mu gösterir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Münâfi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 7 ay Beceriksiz, çok iş yapmadığın belli olur işi yaptıkça pratik ve hızlı yapmanın yollarını bulursun 1 10 Yorumla Soran 7 ay Elim alıştıkça düzelsem unutulur mu beceriksiz olduğum😭 evet beceriksizim biraz 21 yaşındayım yaşımı biraz ufak görüyorlar unutulur mu ki Yorumla Münâfi 7 ay Bir şey olmaz düzgün bir kızsan önemi yok ev işi öğrenilir Yorumla Soran 7 ay Herkes hanım hanımcık diyor da adım beceriksiz ve yavaşa çıkmış Yorumla Münâfi 7 ay Bir şey olmaz önemsiz iş yaptıkça öğrenilir ahlaklı ol el üstünde tutulursun Yorumla Soran 7 ay 21 yaş geç değil dimi? Yaptıkça öğrenilmesi için Yorumla Münâfi 7 ay Yav iş bu ne olacak 1 ay her gün yapsan alışır elin Yorumla Münâfi 7 ay Mesele sadece yavaş yapmak değil eline de yakışmıyor biliyor musun? Ve bunu sadece iş yapan insanlar anlıyor Yorumla Soran 7 ay 1.5 yıldır yapıyorum alışmadı ama elim😅 evet benim elime de yakışmıyor hiçbir şey. Sağlık alanında staj yapıyorum iğne turmayı bile beceremiyorum Yorumla Münâfi 7 ay Yakışır zamanla. Temizlik videoları falan izle ben öyle yapıyordum zamanla ordaki kadınlar gibi tutmaya başladım bezi :D Yorumla Soran 7 ay Ahshshshd teşekkür ederim❤️ Yorumla
nannohav Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 7 ay Diğer konusunda 300 cevap paylaştı. Annem yavas yapınca beceriksiz diyo 0 1 Yorumla Soran 7 ay Amnddlndflkflfmg Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Babam bana neden dondurmalı pasta yapmıyor 0 0 Yorumla
Usaint20 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 7 ay Yavaş bir beceriksiz olduğunu gösterir😂 1 1 Yorumla Usaint20 7 ay Şaka yaptım alınma kesinlikle Yorumla
Olasılık34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 7 ay Makina al 0 2 Yorumla Soran 7 ay Makine ye atarken aslında🤣 misafirler vardı 6 kişiydik 2 saat çıkamadım mutfaktan makineye atmama rağmen Yorumla Olasılık34 7 ay Sen uyuşuksun o halde 🥱 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beceriksiz, çok iş yapmadığın belli olur işi yaptıkça pratik ve hızlı yapmanın yollarını bulursun
Elim alıştıkça düzelsem unutulur mu beceriksiz olduğum😭 evet beceriksizim biraz 21 yaşındayım yaşımı biraz ufak görüyorlar unutulur mu ki
Bir şey olmaz düzgün bir kızsan önemi yok ev işi öğrenilir
Herkes hanım hanımcık diyor da adım beceriksiz ve yavaşa çıkmış
Bir şey olmaz önemsiz iş yaptıkça öğrenilir ahlaklı ol el üstünde tutulursun
21 yaş geç değil dimi? Yaptıkça öğrenilmesi için
Yav iş bu ne olacak 1 ay her gün yapsan alışır elin
Mesele sadece yavaş yapmak değil eline de yakışmıyor biliyor musun? Ve bunu sadece iş yapan insanlar anlıyor
1.5 yıldır yapıyorum alışmadı ama elim😅 evet benim elime de yakışmıyor hiçbir şey. Sağlık alanında staj yapıyorum iğne turmayı bile beceremiyorum
Yakışır zamanla. Temizlik videoları falan izle ben öyle yapıyordum zamanla ordaki kadınlar gibi tutmaya başladım bezi :D
Ahshshshd teşekkür ederim❤️
Annem yavas yapınca beceriksiz diyo
Amnddlndflkflfmg
Babam bana neden dondurmalı pasta yapmıyor
Yavaş bir beceriksiz olduğunu gösterir😂
Şaka yaptım alınma kesinlikle
Detaylı temizlediğini gösterir
Yavaşsın sadece istersen yardım ederim snsnsns
Makina al
Makine ye atarken aslında🤣 misafirler vardı 6 kişiydik 2 saat çıkamadım mutfaktan makineye atmama rağmen
Sen uyuşuksun o halde 🥱
Hayır