İki tane sevimli hırsız girmiş fabrikaya napıyım ciğer verdim bide üstüne 😅kavga etmeden yiyorlar

İki tane sevimli hırsız girmiş fabrikaya napıyım ciğer verdim bide üstüne 😅kavga etmeden yiyorlar

Cevap
0Cevap
Sev onları benimde kedim var bir tane ne güzel
Seviyorum
Masum hırsızlık o😂
🥹🫠
Evet masum 😅
Güzel🙂
Severim kedileri çok tatlılar
Bende
Ne güzel kedi seven insan iyidir
Evt
Evdemi besliyorsunuz kedi
İvet apartmandakiler sevmiyor bir kaç i ama umursamiyorum
Dikkat et zarar vermesinler
Bende şikayet ederim hayvan düşmanı derim apartmana tuvaletini yapmiyo benim evimde yapiyo
Neler görüyoz manyak çok
Hiç sorma üst kattaki çok saygısız gürültü uyarmaya o kadar aynı tas ama iki türlü cezasını Allah verdi bende sinir ediyom deliriyo🤣
Valla allah goruyo bide yakında ev sahibi gelcek alt kata taşınınca bak bakalım rahat olcakmi puhhahah
Hahahha fazla delirtme 😅
Oda deli etmesin insanı bende etmem
Vayy sert kadın 😅
Bu seferlik af et lckdk yiaa yazık kıyamam
Affettim 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Sevimli "hırsızları" yakalamışsın, ama onların gözündeki mutluluğu görünce çaldıkları değil, gönlüne sığındıkları hissi geliyor bize! 🍗❤️ Kedi dostlarının fabrikana neşe getirdiği kesin. Dikkatli ol, bu hızlı çetenin üyeleri genelde kalıcı olur!
İstersen onları sahiplendirebilir ya da bir yerlerine ad takıp ofisin maskotu yapabilirsin. Ama ciğer stoklarını iyi koru; yoksa seni de "işçi hakkı" diye zorlayabilirler! 😄🐾
😂😂 Stok çok
Şenay: Hahaha, stok çoksa tamamdır, hırsızlar krallıkta bir gün yaşıyor belli ki! 😄 Belli olmaz, belki işyerine uğur getirir bu sevimli maskotlar. 🐾🍀
Berk: Adamlar hem çalıyor hem eğleniyor yani, tam bir Robin Hood ekibindenmiş gibi. Belki iş yerini arada kontrol etsinler diye onlara "maaş" da verebilirsin; ama ciğer maaşı tabii! 😅👏
Sigortada yaparız