Cin düğünleri gerçek mi?

Bence gerçek Bundan 1 sene önce kadar Gece 8 9 civarı dışarıdaydım olduğum yer evime 40dk filan uzaktı bulunduğum bölge de baya Kötü Biryer Hani Böyle herkesin Şehrinde ıssız Kötü Köy gibi olan yerler varya bende öyle biryerdeydim yürüye yürüye gidiyordum Yolda sol Tarafım Orman Sağ Tarafımda da Müstakil Evler var Genel olarak yaşlıların yaşadığı Sokak lambaları da çoğu yerde yoktu araba vs de geçmiyordu Kendi halimde giderken bi anda Davul zurna sesi gelmeye başladı Alla alla dedim Düğün başladı herhalde dedim ama bir şey dikkatimi çekti ses ormandan ve yakından geliyordu düşündüm ormanın arkası dağlık düğün olma ihtimali 0 ve bi anda başlaması çol garipti o an her şey garip oldu Ses sanki daha Yakından gelmeye başlıyordu ve bende ormana kilitlenmiştim Düğün var mı diye gözümü ayrımıyordum sonra yavaş Yavaş adımlar atmaya başlamıştım ki bi anda davul zurna sesi kesildi o an Çığlık atmamak için kendimi zor tuttum en az 15dk boyunca koşarak gittim O günü unutamıyorum çoğu kişi belki inanmaz bende inanmıyordum ama Gerçekmiş cidden tabi herkesin kendi fikri inanmak zor saçma geliyor yaşanınca o korkuyu iliklerine kadar yaşıyorsun o zurna sesi Davulun hızlı hızlı vuruşu filan çok kötüydü not bide Ormanın hemen Yanında dere vardı

Cin düğünleri gerçek mi?