Zinadan kurtulamamak? Acil yardım..:(?

Arkadaşlar.. Ben çok kötüyüm.. Erkek arkadaşım olmadan önce namazımda bir insandım.. Hatda hala kılıyorum.. Ama ozaman Allaha daha bağlıydım.. Sonra erkek arkadaşım oldu onu çok seviyorum.. İlk başlarda sadece el tutuşuyorduk.. Sonra yanaktan öpüyordu. Sonra iş dudaktan öpmeye geldi.. Keşke hayır deseydim.. Ama keşkeler ile yaşanmıyor.. Ben kızlığmı kaybetmedim ama bir tür zina işledim.. Yani kaybetmeden.. Çok pişmanım.. Ben temiz biriydim ve kendimden aşırı derecede iğreniyorum.. Onunla konuşduk ağladım yakardım.. Bırakmayı denedim.. Ama olmuyor.. Bir yandanda tek böyle birşey yaşadığım o.. İlkim o benim.. Ben onu bu şeylerden sonra bırakamam olmaz yakışmaz.. Kaç kere tevbe etdim.. Yeniden bir sayfa açtım ama hepsini yine kirletdim.. Kaçamadım.. Sonunda yine oldu.. İnsan o an hiçbirşey düşünemiyor.. Onada dedim uzak dur.. Ama yapamıyoruz.. İkide bir bana sarılmak istiyor öpüyor.. Evet arada sırada olur ama hep olmazki? Sonra tabiki zinaya yok açar bu davranışlar ama anlamıyor!!! Beni zor duruma sokuyor.. Ben bu adamla evlenmeliyim.. Çünkü benimle bunu yaşıyan ilk ve son kişi o olmalı başkası olamaz.. Ondan hariç kimsenin yüzüne bakamam.. Kızlık zarımı bozmadım ama içim hep parçalanır olmaz.. Ama beni anlamıyor.. Hep sarılıp öpmek istiyor.. İstemezsende beni sevmiyorsun eskisi gibi diyor.. Ama onada tüm suçu atmıyorum.. Ama Allahı çok seviyorum!! İçim yanıyor lütfen yardım edin birşey önerin birşey diyin.. Hiç kimseyle paylaşamıyorum.. Annemin babamın yüzüne zor bakıyorum.. Her tevbeden sonra yine pes ediyorum.. Neolcak benim halim..
Zinadan kurtulamamak? Acil yardım..:(?