Güncellemeler
8 ay
Size diyorum?
Güncellemeler
7 ay
Yemin ettim bak yanlış anladın açar mısın lütfen engeli yazıyım sonra yalan söylersem engelle bir şey söylüyordum allah rızası için yapma ya 😭😞😕😢
Güncellemeler
7 ay
@ÖğretmennnHanimcim sana hakkım asla helal değil asıl sen allahından bul yüzün hiç gülmesin tamam mı her kime güvenirsen bana yaptığın gibi yarı yolda bıraksınlar seni asla dönüp bakmasınalr bile yüzüne hep hüsran olsun ta ki beni bulup pişman oldum affet diyene kadar için içini yesin hakkım her zaman haram zıkkım olsun seni sevmiçtim utan be kendinsen utan terbiyesiz ahlaksızca şeyler söyledin onda bile seslenmedim sana edepsizlik ettin yazıklar olsun karşıma çıkma deme hakkım haram olsun
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Böyle insanlar kaldı mı burada ya, niyeti bozuk olmayan üstelik arkadaşlık niyetiyle konuşmak isteyen. Her kadına yürüyen abaza dolu sitede mucize gibi bir şey.
Ben konuşup tanışmaya çalışıyorum beni de abaza zannediyorlar hayır değilim düzgünce arkadaşlık kurmak istiyorum başka niyetim yok çok da ciddiyim
@ÖğretmennnHanimcim yemin ederim ki bir şey diyecektim bir dinle nolur ya
@ÖğretmennnHanimcim bak yemin ettim inancın yok mu senin bir açıklamama izin ver yazıyordum ismimi neden hemen engelliyorsun ya aç lütfen dinle sonra istediğini yap
Yanlış yere yazdınız :)
Özür dilerim yanlış yere yazmadım beni engelledi de
Sizden bir şey istesem mümkünse
Size diyorum siz bari yapmayın
Hepiniz mi aynısınız ya allah rıazsı için bir iyilik yapsanız nolur sanki :((
@ÖğretmennnHanimcim Hâlâ beni dinlemeyip hesap kapatıyorsun gelmeni bekliyorum yanlış yapıyorsun. Yarın gel normal konuşalım artık.
@ÖğretmennnHanimcim yine beni kandırıp hesap kapattın benden günah gitti haberşb olsun seni uyarmıştım bu mesajı nasıl olsa göreceksin
@ÖğretmennnHanimcim gitmediğini bilyorum beni zorlama arada konuşalım dün dediğimi yaptırma bana bak ciddiyim şakam yok beni zorlayıo istmediğim givi yapıyorsun arkasaş kalalım safece arada dedim tamam mı
@ÖğretmennnHanimcim sonra beni tehdit edyor deme senin için elimdem gelen her şeyi yaptım hakkımı helal etmiyorum bana da yalvarma bu defa vicdanlı davranmayacağım geri döner görürsen mesajımı sadece verdiğin sözü tut arada konuşalım ve arkadaşım kal tutmuyorsan da bir şey demiyorum benden günah gitti çok ciddiyim. Sadece verdiğin sözü tut dünkü pişman olmazsın son sözüm bu. Kötü bir şey demiyorum
@ÖğretmennnHanimcim hayır geri gelmeni istiyorum çocukça davrandığm yok sende en nefret ettiğim söz verip güzel başlayıp sonra hemen kızıp vazgeçmen bu hiç olmadı geri geldiğinde bana mutlaka yaz sadece takıldım sana lütfen geri gel ve dediğini yapalım olacak inan bana yeterki vazgeçme artık
@ÖğretmennnHanimcim değişmeyecksin değil sadece istediğin olsun mutlu ol istiyorum o kağıdı yırtma lütfen sen çok güzel düşünmüşsün tek hatab hemen vazgeçmen yapma bunu artık bana da karfeşim deme bu defa gerçekten çok üzdün geri gelir gelmez dediğini yalalım bir daha da gitme o şansı verdiysen her şey güzel olacak sözünü tutup yaparsan yoksa tine üzüleceğim ağzımdan istmeediğim dualae çıkacak yapan bunu asıl sen artık büyük gibi davran küsüp gitme şan verdiysen arkasına dur bir daha da vedalaşma bu gün çok sevinmiştim yine hayal kırıklığına uğratıp ümidimi kırdın geri gel ve bir daha böyle olmasın dediğin programa varım yeterki vazgeçme bekliyorum
O programı uygulayıp vazgeömediğin ve veni kandırmadoğın zamana kadar ve gitmediğin benden hayır dua bekleme inşallah pişman olursun vicdanın rajat olmaz her zaman üzüyorsun beni Allaha havale ediyorum hep iyicr düşün çocuk gibi davranıp gitme artık
@ÖğretmennnHanimcim niye kapattın diğer hesabı hani şifresini unutmuştun birde gizlemişsin sen tam bir yalancısın utan biraz kendinden utan yazmadıj siteye girip allah bildiği gibi yapsın devam et bedduamı almaya sen
@ÖğretmennnHanimcim Beni üzüyorsun ama kime diyorum ki umtunda bike değil vicdanın hiç rahat olmasın hakkımı da hekal etmiyotum ta ki kendini düzeltene kadar anladın mı
@ÖğretmennnHanimcim niye cevap vermiyorsun siteye girip çıktığını görüyoeum hakkımı helal etmiyorum ben yapacağı biliyorum dur sennbenden hayır dua bekleme söz verdin yine kandırdın beni
Şaşırdım ilk defa biri cinsellik konuşmayalım dedi
Çok ciddiyim sevmiyorum öyle şeyleri.
Helal olsun gerçekten öyle şeyler karı koca arsında kalmali
Çok takdir ettim düşüncenizi peki teklif etsem kabul eder misiniz?
Bu konuda fikrimiz aynıymış. Yani yanlış anlamazsanız.
Yok beğendim soruyu yaz
Teşekkürler.
Aferin Mehmet bravo👏👏👏 şu an ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum sen arayışa devam et
Ne arayışı a
Hakkımı sana helal etmiyorum yazik ki vakit ayırdım sana gerçekten seni Düzgün biri sandım seni Allaha havale ediyorum
Beni bir dinler misin
Bilmediğin şeyler vat yanlış düşünüyorsun gerçekten
Düzgün birisiyim
5 dakika özele gelsene
Sen abazanin tekisin küstüm diye ona mesaj at bana buna mesaj at bana diye yalvarıyorsun yok Fatma hanım ulaşamıyorum sana ayıp gerçekten asla göründüğü gibi değilsin merak ettim hesabı açtım ama gördüklerim karşısında sok oldum sana asla hakkımı helal etmiyorum
Yemin ederim her şeyi yanlış anlıyorsun
Abazalıkla alakası yok daha önceden olan bir şey bu lütfen engel aç konuşalım sana yalan borcum yok
Deminden beri kendimi yiyip bitiriyorum sana ulaşmak senden özür dilemek istiyorum Bugün için ama yapamadım o kadar kötüyüm ki o yazdığım yorumun Seninle bir alakası yok ya da başka bir şeyle
Allah rızası için engeli açıp beni bir dinler misin
Bu gidişle ben de hakkımı helal edemeyeceğim bak böyle olmasın beni Son kez bir dinle Ben seni zannettiğin gibi birisi değilim ve seni üzmek istemedim Lütfen konuşalım
Sen bu gün beni mahvettin biliypr musun hakkıma da girdin saatlerdir kötyüm artık yapma gel konuşalım her şryi anlatacağım sana sonra ne dersen de bilip bilmedem günahımı alma.
Çekip gittiğin için ben hakkımı helal etmiyorum tüm yaptıkların için de bunları hak etmedim. Siteye girince yazar mısın konuşmak istiyorum lütfen?
Seni bekliyorum nerdesin ya lütfen geri gel konuşalım son kez de olsa çok üzdün beni böyle yapma lütfen geri gel
😕😕😕😢😟
Sitede olduğunu biliyorum lütfen cebap ver geri gel barışalım dediğini yapacağım hadi bak hep aklımdasın bize yapma bunu ikimizi de üzme bak seni mutlu edeceğim inan bana gel lütfen ya
😞😞😞😞
Barışalım mıııı?
😞😞😞😕😢
Eğer gelirde benimle konuşursan çok mutlu olacağım. Sen merhametli birisiydin hani yapma böyle. Teklifini de yapacağım burayo birlikte kapatıp temiz bir sayfa açalım siteden uzakta birbimizi tamımaya devam edelim ne dersin?
Ya allah rızası içim bir merhaba napıyorsun de bir selam ver bu kadar mı vicdanın kalmadı hani merhametliydin barışalım artık ya arada yaz isteyince yaz sıkıştırmayacağım yeterki yaz ya
😕😕😕😞
@Isimistee00?
Lütfen gel artık ve hesabını da kapatma bıraya girip çıktığını görüyorum ve biliyorum bu yazdıklarımı sitede herkes görüyor seninle özel konuşmak istiyorum bu akşam görünce yaz konuşalım sonra istediğini yap ama konuşalım. Ben sana kötü bir şey yapmadım. Allah rızası için diyorum bak yaz konuşalım bak ibadet eden birisin lütfen yapma hakkıma giriyorsun bir şans ver konuşalım düzgünce
Birbirimzin sevmedipi şeyleri yapmayalım zaman ve fırsat ver olmadı arkadaş kalalım ama gitme hesaplarını da kapatmana gerek yok çünkü siteye girip çıktığını biliyorum açık kalsın bana da bu akşam yaz lütfen günlerdir seni bekliyorum.
😞😞😞😢
Neden gelmiyorsun ne yaptım sana
Lütfen gelir misin?
😞😞😞😞
Niye cevap vermiyorsun ama bu yaptığın gerçekten eziyet ve hakka girme neden konuşmuyorsun naptım sana suçlu olan sen olmana rağmen neler yaptın bana bir şey demedim nasıl merhametin var hiç mi vicdanın sızlamıyor konuşalım diyorum. 😕😞