Günde 28 kere boşluğa dalma
54 iç çekme 9 intihar düşüncesi 230 saç teli dökme 8 kez kalp teklemesi 41 allah’a yakarış vlla sıkıldım artık ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günde 28 kere boşluğa dalma
54 iç çekme 9 intihar düşüncesi 230 saç teli dökme 8 kez kalp teklemesi 41 allah’a yakarış vlla sıkıldım artık ya
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Nasıl yasiyorsun hayret 😁
Ara sıra buraya geliyorum işte takılmak için ama burdakilerin çoğuda trol zaten ya djhhf
Doğru dürüst biri yok hayret hep başka mevzular
Yani burası yalan dolan daha çok strese sokar
İnsanlar ne kadar yalancı olmuş ya hadi erkekler malum şey için burada menfaati için yapmadık söylemedik şey kalmamış peki bu kızlar ya onlarda para için herhal
Olabilir. vefali durust insan yok. melesef.
Var ama çok nadir biza denk gelmiyor sanırım geçen gün burada bir kız güya beni kandırabileceğini sandı aa işte çok yakışıklısın faln keşke senin gibi sevgilim olsun isterdim neyse bende yalandan biraz konuştum neyaparsın ne edersin vs vs sonra baktım hemen ya bana biraz nakit lazım yardımcı olurmusun yakında buluşacaz o zaman veririm diyor kıza bak be demek istefiğim kızlar bazen buluşmadan faln bahsedince her dediklerini yapacağını zannediyorlar erkeklern 😃
Enayi arıyor demekki. kimseye güven olmaz verseydin afaki bulasin 😁
Bana insan gibi kanıtlı bir şekilde şunun için istiyorum dese verirdim pek şey yapmazdım ama enayi yerine koymak isterse avucunu yalar😁
Afaki bulasın derken anlamadım
Araki bulasın😅
Hee 😄
Sonuç olarak vermedim ya 🤭
Nasıl bulcam artık versem fjdjd
djdodbddboddh
Sende de oluyormu djdjdj