Diğer Kızlar düğününüz oluyor gelinliklesiniz çişiniz geldi nasıl yapıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler7 ay Klozete falan nasıl oturuyorsunuz Kızlar düğününüz oluyor gelinliklesiniz çişiniz geldi nasıl yapıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nickimniyeyok Takip Et Xper 6 Yaş: 19 7 ay Tuvalete giderek yapıyolar 🙂 0 21 Yorumla Soran 7 ay Hahah çok komiksin gelinlikle klozete falan nasıl oturuluyor Yorumla Nickimniyeyok 7 ay Zaten altta tarlatan diye bir şey var onu kaldırıyorlar yanında birileri olması gerekiyo genelde sonra normal yapiyosun işte hem artık tuvalete gitmeyen de var Yorumla Soran 7 ay Yaa işte evet tarlatan falan var haklısında yalnız kalkmaz o yani Ve neden tuvalate gitmeyen var o nasıl oluyor Yorumla Nickimniyeyok 7 ay Ne için soruyosun ona göre cevap vericem Yorumla Soran 7 ay Yaa cevap verirsen iyi olur Yorumla Nickimniyeyok 7 ay Ne için söylesene kardeşim Yorumla Soran 7 ay Yaa tamam verme cevap ben bulurum Yorumla Nickimniyeyok 7 ay Tamam Yorumla Soran 7 ay Birisi sordu benimde cevaplamam lazımdı o yüzden neyse Yorumla Nickimniyeyok 7 ay Tamam aparat gibi bir şey var çoğu öyle yapiyo yani Interten bakarsan da görürsün dediğimi Yorumla Soran 7 ay Gelinlik giyenlermi aparat takıyor Yorumla Nickimniyeyok 7 ay Takmıyooo tuvalate gidince kağıt türüne benzer tuvaletini yaparken kullaniyo sonra atiyo işte bu kadar diğerleri de normal tuvalete gidiyo işte Yorumla Soran 7 ay Ama ilk başta tuvalate gitmeyende var dedin de Yorumla Nickimniyeyok 7 ay Yani tuvalete direk oturmayan diyeyim niye bu kadar taktın Yorumla Soran 7 ay Şimdi oldu iyide cevabını vermem lazım Yorumla Nickimniyeyok 7 ay Tamam öyle cevap ver Yorumla Soran 7 ay Teşekkür ederim 🤩 Yorumla Nickimniyeyok 7 ay Eig seçersin artık 😄 Yorumla Soran 7 ay Derken Yorumla Nickimniyeyok 7 ay En iyi cevap yani Yorumla Soran 7 ay Olur tatlım Yorumla
azo11111ra Takip Et Xper 2 Yaş: 19 7 ay Hortum bağlatıyoz 0 1 Yorumla Soran 7 ay Çok komik demi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tuvalete giderek yapıyolar 🙂
Hahah çok komiksin gelinlikle klozete falan nasıl oturuluyor
Zaten altta tarlatan diye bir şey var onu kaldırıyorlar yanında birileri olması gerekiyo genelde sonra normal yapiyosun işte hem artık tuvalete gitmeyen de var
Yaa işte evet tarlatan falan var haklısında yalnız kalkmaz o yani
Ve neden tuvalate gitmeyen var o nasıl oluyor
Ne için soruyosun ona göre cevap vericem
Yaa cevap verirsen iyi olur
Ne için söylesene kardeşim
Yaa tamam verme cevap ben bulurum
Tamam
Birisi sordu benimde cevaplamam lazımdı o yüzden neyse
Tamam aparat gibi bir şey var çoğu öyle yapiyo yani Interten bakarsan da görürsün dediğimi
Gelinlik giyenlermi aparat takıyor
Takmıyooo tuvalate gidince kağıt türüne benzer tuvaletini yaparken kullaniyo sonra atiyo işte bu kadar diğerleri de normal tuvalete gidiyo işte
Ama ilk başta tuvalate gitmeyende var dedin de
Yani tuvalete direk oturmayan diyeyim niye bu kadar taktın
Şimdi oldu iyide cevabını vermem lazım
Tamam öyle cevap ver
Teşekkür ederim 🤩
Eig seçersin artık 😄
Derken
En iyi cevap yani
Olur tatlım
Hortum bağlatıyoz
Çok komik demi