Kenarda köşede oturur musunuz, kalkıp oynar mısınız? Yoksa ben bi sigara içeyim bahanesi ile kaçar mısınız? Bu arada Ankaralı olmak zor 😬

Kenarda köşede oturur musunuz, kalkıp oynar mısınız? Yoksa ben bi sigara içeyim bahanesi ile kaçar mısınız? Bu arada Ankaralı olmak zor 😬

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Ben düğünden nefret eden biri olarak gitmiyorum.. en son çocukken gitmiştim o zamandan sonra da yemin ettim gitmem :D
Düğünleri çok severim ve yabancıda olsa hep oynarım
Kenarda oturan tayfa olarak başlar, ortalara doğru ısınır, sonlara doğru ortalığı kaynatana kadar oynarım
Oynamayi çok seviyorum çok Türk erkekleri özgüvensiz ya evli olsam kesin hödük denk gelir. Çok afedersin bunu söylemek istemiyorum nasıl söylenir onu da bilmiyorum, eve gidip seni düşünüp tatmin olur diyen erkek arkadaşım oldu ya. Neymiş erkekler fazla etkilenirmişmişmiş Türk erkeklerine acil özgüven çeksinler ordan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Oynamayı çok seviyorum da Türk erkekleri çok özgüvensiz ya *** hay klavyesine
Ne alaka ya kaybol şurdan canım ne isterse onu yaparım babama vermediğim hesabı elin adamına vermiyorum
Düğün yakınımınsa yer içer oynarım. Eskiden oynamam etmem falan diyordum da hep hata etmişim. Artık müzik varsa bende varım.
E düğüne göre değişiri.
Adetten gittiğimizde oldu, şöyle kravatı başımıza bağlayıp takır takır oynadığımızda.
Erken kalktığım düğünler de var ama yalan atarak değil.
“İşim var” deyip çıkmışlığım çok 😀
Hiç bi düğüne gitmem. sevmem düğünleri. yapacagımı sanmam ama karı tarafı mecbur bırakırsa benimkine de gelmesinler problem yok alınmam gücenmem 😂
Köşeye geçerim kimseyle uğraşmadan telefonla takılırım. Mümkün mertebe sesten de uzağa giderim.
Zerre sevmiyorum düğünleri. Sese karşı da ekstra hassasım. Çabuk sinirlendiriyor.
Benide sinirlendiriyo ama gitme gitmek zorunda degilsin ben bilerek gidiyom
En son Çaktırmadan kaçıp yakin bir meyhanede 2 tane sallayıp sonra gelip düğünü izleyen tarafım.
Düğün sahibi çok fazla yakinim. olmazsa sakin kalırım.
Hiç sevmiyorum. Çok abartılı ve saçma buluyorum düğünleri.
Aha benim kadın versiyonumda varmış. Hiç sevmem sirk gibi ne o öyle herkes biseyleri göze sokma derdinde.
Maalesef.
Yap nikahı tertemiz küçük bi organizasyon aile arasında düğüne harcayacagin parayla ya bi araba al ya da ev peşinati yap gitsin. Millet yer içer hesabı düğün sahibi öder. Neymiş altın geliyormuş geldiği gibi giden altının mantığı nedir.
Aile arasında ufak bir kutlama ile yapmayı düşünüyorum. Allah nasip ederse. Masraflara ayıracağım paranın bir kısmını bir hayır işi için kullanmayı istiyorum. Vicdanım rahat olur en azından. Evliliğin bereketi içinde güzel olur hem. Ev araba zamanla olur. Bunları kafama takmıyorum. 5 yıl sonra İlk defa geçen gün bir düğüne gittim. Keşke gitmeseydim diyorum. Hiç benlik değil.
Doğulu olmama rağmen şu düğün ortamından gram haz almıyorum ve de gitmiyorum
aşırı şık olup şık şıkıdım yürüyüp yerine oturan sonra topuklular ile mecburiyetten sahneye çıkıp iki şık şık yapan kişi
Bizim düğünlerde özel bir masa olur ve o masanın altında viski, bira... vs şişeleri olur. Ben o masada oturan taraf oluyorum...
Genelde yerimden kalkmam ama ısrar edilirse kalkar azıcık oynarım hiç oynamayınca daha çok dikkat çekiyor insan
Düğünleri hiç sevmem! Birincil dereceden akraba değilse.(Kuzen vs.) Gitmiyorum. Gürültüyü kafam çekmiyor.
Düğünde oynayan kızları kesen, önündeki pastayı hüplettikten sonra acaba yemeyen var mı diye masayı dikizleyen tarafım
Oynamayı pek sevmem pek beceremem de genelde otururum. Dün sahibi aşırı ısrar ederse bir 5 dakika oynarım ama
Genel olarak yapılan şey net ve belli kimseye bulaşma yavşayana aldırma ve eve geri dön bu arada kızlar çok değişik 😁
Yakınımın düğünü ise oynarım. Uzak ise izlerim, ısrar olursa "yaa ama sevmem ben yaa.." diye diye sahneye kalkarım 🤭
Ankaralı değil Angaralı olmak zordur o bozkırda yetişmek mühim
Doğuluyum ve cidden en sevmediğim ortam düğün olabilir masada oturup tatlıyı yedikten sonra eve gitmeyi bekliyorum düğün boyunca
Halay?
Düğün sonuna doğru sadece yakın akrabalar kalınca bazen kalkıyorum öyle güzel oluyo
Oturup kuriyemiş ve kola içen şu leş ortam bitse de gitsek diye düşünen kişiyim.
Düğünlere gitmiyom. Inş kendi düğunüme giderim shsjs
En kuytu köşede otururum kimseyle göz göze gelmeden otururum.
Sürekli oynayan tarafım hiç çekinmem hatta roman havasını çok seviyorum
Masum masum otururken kalk hadii sen de oynaa diye dürten akrabalar var bide 😅
Durmam ben takımı takıp gelinle damadı öpüp çıkarım 😅
genelde hiç gitmem çok nadiren gider ağır abi modundayım oynamam
Mecburen katılmış bulunup saatlerce gürültü içinde oturmaktan sıkılan tarafım
maalesef uzaktan tanidigim da olsa kalkip gobek atmazsam icimde kalir, hep oynarim
Bir Ankaralı olarak düğünler de oturmak çok zor oyun havası duyayım yeterki biliyorsun biz Ankaralıların hüznü bir oyun havasına bakar😂
Lanet olsun ki haklısın 😂
Memnunuz Ankaralı olmaktan diyelim mı ozaman ☺️
Tabii kii 🥳
İnsan o kadar güzel bi modeli yarım yamalak mı çekerdi..
Estetik, güzel bi modele benziyor 👀
Genelde oturur, çevreyi ve özellikle de sahneyi izlerim. Genelde yiyecek içecek asla tüketmem.
Düğün yapan mı kaldı bu devirde düğün yapmak boş yere para israfı fakirseniz düğün yapmayın çocuklarınıza yatırım yapın o parayı en azından bi hayrını görsünler
Sigaraya diye çıkar yol alırım. Maksat görüntü
Ben halay basiyımmm senn 🖤
Sırf yemek için giderim az kenarda izleyip dönerim yemekten sonrası sıkıcı zaten benim için
Düğüne ve ortama göre vaziyet alan seçeneği varsa beni işaretleme bulirsiniz
Kurtları döken tarafım.
tam ikizler karısı
Dışarı kaybolup zuladan içen tarafım
Halledildi 😌
Kuru sulu fark etmez, sincanlım affetmez😂
Biz angaralilar için düğün eşittir oyun havası
Sorma ya. Sözde oturacaktım. Bir Ankaralı yalanı 😃
Sende zaten var bir oynak haller yerinde oturacak kız değilsin 😀
Yalannn. Yaklaşık 15 dakika falan oturdum. 😃
Kurtların dökülmüş iyi tarafından bak 🤣
Ayakkabıyı acayip merak ettim şu an:)
Beğendiysen satayım sana 😂😂
E göreyim fiyatta konuşuruz :D :D
Ahdjhsd serseri ya 😂😂
Bi görelim beee yazim mi:)
Yazamazsın, zorlama şansını 😂
ama nasıl görüceeem:(
Göreceğini kim söyledi Hamdullah:(
Keşke görebilsem Figen Abla
Bugün de sana yakalım be ablası kurban
Ablamın ayakkabılara kurban
Yemek yiyip oynayanları izleyen taraf kaksmdsnn
Pasta kuru pasta gömerim
Düğünleri hiç sevmem
onun altına kırmızı olmuş mu
Oynamam kenarda otururum ben
Horon oynamayı bilmediği için horondan atılan kız.
Oturuyorum köşede hiç sevmem düğün flan
gitmiyorum mümkün olduğunca
Kenarda köşede oturuyorum
Kenarda köşede oturuyorum
Hiç oturmayıp sürekli oynayan taraf 😃
Kenarda oturup yemek yiyen tarafım :d
Kenarda oturup izlerim sadece..
Köşede oturup yere bakıp yürek yakan o kişi 😎
Geçer bir köşede otururum.
Gittiğim düğüne bağlı genelde oynamayı severim
Horon veya kolbastı oynarım
Oturur ya da kaçarım. Oynayamam hiç.