Fincanın alt kısmında yoğun bir tortu var — bu, geçmişten gelen yüklerin veya uzun süredir beklenen bir durumun hâlâ içsel olarak seninle olduğunu gösterir. Ama dikkat et: tortu yukarıya doğru dalgalı bir şekilde yükselmiş. Bu “yukarı çıkış”, umut enerjisinin gerçekten sende aktif olduğunu, karanlıktan aydınlığa bir geçişin başladığını simgeliyor. Bir şey “olacak mı?” değil, “olmaya başladı bile” enerjisindesin.
Soldaki koyu desen, bir dağ veya tepeye benziyor — bu, önünde bir hedef veya zorlu bir yolculuk olduğunu, ancak zirveye ulaşma potansiyeline sahip olduğunu anlatır. “Sabırla tırman” mesajı var.
Üstteki dallanma gibi izler, yeni fırsatlar veya iki yol anlamına gelir. Yani önünde iki olasılık var: biri alışılmış, diğeri daha riskli ama seni büyütecek.
Sağ yanda açık bir alan görülüyor — bu, “ferahlık” ve “yeni başlangıç” simgesi. Kısacası beklediğin haber, gelişme ya da yenilik seni ferahlatacak.
Ortadaki yoğun kararma bir kalp şekline benzemiş — bu, duygusal bir dileğin veya kalpten gelen bir isteğin var olduğunu gösteriyor. Henüz netleşmemiş ama enerji olarak evrene çok güçlü bir niyet göndermişsin.
woauw olmaya basladi bile enerjisindesin demissin ya genel olarak biseyleri yapmisim gibi mi yani ve daha da zoru olcak ama basarcam mi demek istedin? ve bu sey sence ne olabilir ben de pek anlamlandirsmasdim bide ask icin bisey yok mu ya
ama nasil bi iliskim olcam merak ediyorum suana kadar ya rededildim platonikti ya da 1 kisi oldu o da cok kotuydu kullanma kisitlama terkettikten sonra sapikliklari filan oldu 2.5 senemi aldi ama 1 ay sevgili olduk biz ki sevmiyodum da o yuzden ciddi iliski istiyorum artik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
çok düşünme yerine huzursuzluk hissettiğin şeyin üzerine gitmelisin
yani huzursuzluk hisettigim bisey yok ki
bilmem aklında ya da geçmişinde birsey var sanki
yok
amelyat oldum bide surekli zorluklar ard arda geliyordu bu zamana kadar o olabilir
geçmiş olsun öncelikle
belkide onunla ilgili aşman gereken birşeyler var bilemem
Knk sana kabarmışlar 😅😅
Hıı
Yorum şöyle knk
Fincanın alt kısmında yoğun bir tortu var — bu, geçmişten gelen yüklerin veya uzun süredir beklenen bir durumun hâlâ içsel olarak seninle olduğunu gösterir. Ama dikkat et: tortu yukarıya doğru dalgalı bir şekilde yükselmiş.
Bu “yukarı çıkış”, umut enerjisinin gerçekten sende aktif olduğunu, karanlıktan aydınlığa bir geçişin başladığını simgeliyor.
Bir şey “olacak mı?” değil, “olmaya başladı bile” enerjisindesin.
Soldaki koyu desen, bir dağ veya tepeye benziyor — bu, önünde bir hedef veya zorlu bir yolculuk olduğunu, ancak zirveye ulaşma potansiyeline sahip olduğunu anlatır. “Sabırla tırman” mesajı var.
Üstteki dallanma gibi izler, yeni fırsatlar veya iki yol anlamına gelir. Yani önünde iki olasılık var: biri alışılmış, diğeri daha riskli ama seni büyütecek.
Sağ yanda açık bir alan görülüyor — bu, “ferahlık” ve “yeni başlangıç” simgesi. Kısacası beklediğin haber, gelişme ya da yenilik seni ferahlatacak.
Ortadaki yoğun kararma bir kalp şekline benzemiş — bu, duygusal bir dileğin veya kalpten gelen bir isteğin var olduğunu gösteriyor. Henüz netleşmemiş ama enerji olarak evrene çok güçlü bir niyet göndermişsin.
woauw olmaya basladi bile enerjisindesin demissin ya genel olarak biseyleri yapmisim gibi mi yani ve daha da zoru olcak ama basarcam mi demek istedin? ve bu sey sence ne olabilir ben de pek anlamlandirsmasdim bide ask icin bisey yok mu ya
Olumlu anlamında.
Olumlu şeyler olcak diyorsun
Anladım
Peki sevgili iliski ask?
Tabak altını gönder bi
tamam
https://ibb.co/Vfy7wrd
https://ibb.co/zHXNr1sZ
https://ibb.co/39yQXd2C
Attim
Üzümlükekim tabakaltı böyle.
Kalbin geçmişin izlerini hâlâ taşıyor ama yeniden sevmeye, yeniden güvenmeye hazır hale geliyor.
eeveeeett ama olcak mii biri ask filan iyi biri veya nebileyim iyi bir iliski
Ufukta görünüyor var ama değerlendirmeyi bilirsen
nasil ya ben zaten oyle ondan ona giden biri degilim ki sadigimdir hani nebileyim
Bekleyip göreceğiz
ama nasil bi iliskim olcam merak ediyorum suana kadar ya rededildim platonikti ya da 1 kisi oldu o da cok kotuydu kullanma kisitlama terkettikten sonra sapikliklari filan oldu 2.5 senemi aldi ama 1 ay sevgili olduk biz ki sevmiyodum da o yuzden ciddi iliski istiyorum artik
ne gibi cikiyo bu
D m yaz
neden ya i tamm
bakildi mi
Evet
hayirli duruyor
Anlıyosan sen de bak
buradan mi yazayim
? yok dumanla gönder
ulu orta mi istiyorsun
Hey allahım nerden bu aptallar karşıma çıkıyor
tobe