Allah sizce adil mi?

+ derdim var, mutsuzum
- allah sevdiği kuluna dert verir

Herzaman aynı dialog. Allah sevdiği kuluna dert veriyorsa, mutluluğu hiç uğraşmadan yakalayan kullarını sevmiyor mu demek bu? çok çelişkili! Beni sevse banada mutluluğu tattırmazmı, senelerdir ben dert çekmeden?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben Allaha rabbime inanıyorum. Elhamdülillah bu son nefesimi verene kadar devam edecek. Ama bir an gelir ya hani şeytani düşüncelere kapılırsın, vesvese verir sana. Bende de şu son zamanlarda o oluyor. Ben bu yaşıma kadar hiç mutlu olmadım. Burada anlatmak istemediğim dertlerim var. Ama yinede allahın yolundan şaşmadım. Hep dua ettim bunu kendim için yaptım allAhın ihtiyacı yok benim dualarıma. Her gün sabır etttim, ertesi gün başka bir gün dedim belki güneş doğar dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Elim ayağım tutuyor dedim. gün içinde aileme mutlu gözüküp geceleri odamda yatağımın içinde ağladım, rabbimle dertleştip. bazen ağlamam duyulmasın diye banyoda suyu açıp saatlerce çıkmadığım oldu. bu lanet olası bilgisayarıda bırakıp yine dua mı edip yatıcam. Ama yoruldum ben. Dayanamıyorum artık. O öldürmemek için kendimle savaştığım ümidim öldü sanki. Gözyaşlarım aksın aksın yine aksın ama bende hak etmiyormuyum ufak mutlulukları? Bazıları allaha inanmazken şükür etmezken hep mutlu
Allah sizce adil mi?