Yani bilemiyorum. İllaki zenginler arasında da statü vardır ve ben bu sıralamanın en üstünde olmak isterdim. Ve nedense televizyonda gördüğüm iş insanları, zenginler falan bana hiç çekici gelmiyor. Sanki zengin değiller de öyleymiş gibi davranıyorlar sanki : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
zengin olmak isterdim gizli bir şekilde insanlara yardım eli uzatabilmek çok da iyi olurdu umarım da olur
Elimden gelse eşim dostum ailemden bile saklardım. Gizlilik güçtür
Adım televizyonlarda değil ama tüm sosyete, tüm zenginler arasında bilinsin isterdim. Fakirlerin bilmesine gerek yok, bana çalışsınlar yeter falan 😂
Zengin olursan o direkt olur zaten iş yaptığın insanlar iş ortaklığı için gelenler zenginlerin takıldığı mekanlar falan hep tanırlar
Yani bilemiyorum. İllaki zenginler arasında da statü vardır ve ben bu sıralamanın en üstünde olmak isterdim. Ve nedense televizyonda gördüğüm iş insanları, zenginler falan bana hiç çekici gelmiyor. Sanki zengin değiller de öyleymiş gibi davranıyorlar sanki : )
Zenginler arasında sıralama pek olmuyor aslında.
İnsanın olduğu yerde kast sistemi her zaman vardır. İllaki birileri kendini yüce ve aşağı görmeye meyillidir.
Ünsüz olmak daha iyi.
Ünsüz zengin.
Mafya olayları için mi başka mı
Sade ve sessiz olmayı, sakinliği severim.