3 ay

Çok zengin olsaydınız. Hangi ünlüye benzer bir hayatınız olsun isterdiniz?

Benim idolüm. Dan Bilzerian 😅 onun hayatına benzer bir hayat yaşamak isterdim.

Eğer çok zengin değil de idare eder şekilde zengin olsaydım. Bir dans kursu açardım. Latin dans eğitimi verirdim. orada ortam yapardım. Kızlarla takılırdım. Bir spor salonu açardım. Kadın antrenörler ile arkadaş olurdum. Çevremde hep kızlar olurdu kesin. Kendim de hem sporumu yapardım hem eğlenceme bakardım. Sonra bir gezi turu düzenlerdim. Şehirler arası ülkeler arası turlar gezi turları. Organizasyon işi yapardım. Hem gezerdim hem para kazanırdım. Şoför tutardım şoförlük ben yapmazdım. Bir SPA merkezi açardım. Havuzlu , buhar odalı, hamamlı falan. Suyu devirdaim şekilde su masrafını kısardım. 😆 Havuz suyu haftalık bakım şeklinde ilaçlardım. Yüzme dersi verdirttirdim. Yüzme hocaları bayan olurdu bir sürü kız arkadaşlarım olurdu orası kesin. Gezerdi hep. Baya kızlara para harcardım 😆😅🤣😀 sonra Instagram fenomeni olurdum Dan Bilzerian gibi olurdum. Kızlarla gece kulübüne tur düzenlerdim. Hem gezip hem eğlenip hem para kazanacak şekilde hayatımı idame ederdim. 🙂 Sizin hayalleriniz neler?

Hayalimdeki meslekler.

Spor salonu açmak.

Dans okulu açmak. Ve eğitmen olmak.

Gezi turu düzenleyen patron olmak. Seyahat turu acentesi sahibi.

Hem spor yap hem para kazan. Hem dans et , ortam yap hem para kazan, hem gez, hem para kazan. 🙂

Hayallerin güzel. Hedeflerin güzel
Sapıksin kizlara düşkün olma yapamazsın batirirsin batarsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Çok zengin olsaydınız. Hangi ünlüye benzer bir hayatınız olsun isterdiniz?