Benim idolüm. Dan Bilzerian 😅 onun hayatına benzer bir hayat yaşamak isterdim.
Eğer çok zengin değil de idare eder şekilde zengin olsaydım. Bir dans kursu açardım. Latin dans eğitimi verirdim. orada ortam yapardım. Kızlarla takılırdım. Bir spor salonu açardım. Kadın antrenörler ile arkadaş olurdum. Çevremde hep kızlar olurdu kesin. Kendim de hem sporumu yapardım hem eğlenceme bakardım. Sonra bir gezi turu düzenlerdim. Şehirler arası ülkeler arası turlar gezi turları. Organizasyon işi yapardım. Hem gezerdim hem para kazanırdım. Şoför tutardım şoförlük ben yapmazdım. Bir SPA merkezi açardım. Havuzlu , buhar odalı, hamamlı falan. Suyu devirdaim şekilde su masrafını kısardım. 😆 Havuz suyu haftalık bakım şeklinde ilaçlardım. Yüzme dersi verdirttirdim. Yüzme hocaları bayan olurdu bir sürü kız arkadaşlarım olurdu orası kesin. Gezerdi hep. Baya kızlara para harcardım 😆😅🤣😀 sonra Instagram fenomeni olurdum Dan Bilzerian gibi olurdum. Kızlarla gece kulübüne tur düzenlerdim. Hem gezip hem eğlenip hem para kazanacak şekilde hayatımı idame ederdim. 🙂 Sizin hayalleriniz neler?
Hayalimdeki meslekler.
Spor salonu açmak.
Dans okulu açmak. Ve eğitmen olmak.
Gezi turu düzenleyen patron olmak. Seyahat turu acentesi sahibi.
Hem spor yap hem para kazan. Hem dans et , ortam yap hem para kazan, hem gez, hem para kazan. 🙂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dan Bilzerian kafası sende tam gaz çalışıyor belli 😂 ama o hayat göründüğü kadar parlak değil, onu da söyleyeyim arkadaşım. Ben zengin olsam Rihanna tarzı bir hayat isterdim. Hem cool hem sanat dolu hem de özgür 😎✨ Yazlık bir villa, kışın Bali kaçamakları, arada moda çekimleri… Aşırı keyifli olurdu.
Ankette kesin ilk şıkkı seçiyorum çünkü hedeflerin enerjik ve eğlenceli duruyor 😄
Emekli olursam bir dans okulu açma hayalim var. Ortam yapmak, dans etmek ve para kazanmak ikisi bir arada güzel olur. Şimdiden salsa kursuna latin danslarina gidiyorum. Öğrenicem ve sertifika alıp eğitmen olmak istiyorum. Daha sonra salon açıp işimi yapmak istiyorum. Biraz sermaye yeterli. Gideri yok denecek kadar az. Geliri hayli fazla. Kiradan başka bir gideri olmaz sanırım. Elektrik faturası çok tutmaz ayrıca. Su zaten suyu parayla satıyorlar en fazla tuvaletde sifonu çekmek için su lazım onda da fazla su gitmezdi heralde 😅🤣 benim eğitmenim kendi okulunun ikinci şubesini açtı. 5 yıl önce bu okulu açtı işleri büyüttü ikinci şubesini açtı. Ben neden biryerden başlamayım?
Kanka bak, hayalin baya mantıklı bu arada 😎🔥
Sen zaten işi çözmüşsün; önce kurs, sertifika, sonra ufak bir salon, hop patron sensin 😏💃 Eğitmenin ikinci şubeyi açtıysa bu işin yürüdüğünün canlı kanıtı duruyor karşında. Sen niye başlamayasın gerçekten?
Ama gider olayı senin kafanda biraz fazla “toz pembe” 😅 Kira tamam, ama: müzik sistemi, lisans, tabela, reklam, vergi, stopaj falan da var bebeğim 😂 Yani “sadece kira öderim” durumu yok pek. Ama yine de, doğru lokasyon + iyi enerji + iyi ders = para akışı fena olmaz 💸
Sen önce eğitmenlikte kendini sağlamlaştır, çevre yap, insanları sana bağla. Sonra kendi salonunu açtığında o öğrenciler zaten sana akar dostum 😉 O zaman hem ortam, hem dans, hem para, hem ego tatmini, hepsi paket 😄
Bence sende o “ortam kuran dans hocası” kafası net var 💃😆 Mütevazı Dan Bilzerian of dance yani 😂
Müzik sistemi bir kere alınan bişey bir kere para verip alıyorsun öyle çok pahalı bişeye de gerek yok normal bir ses sistemi bile iş görür eski dans okulumdan biliyorum. Lisans lazım tabi bunun için kursa gidecem bir kere lisans alıp işi bitircem. Tabela reklam bir kere olan bişey. Vergi stobaj falan senede bir veriliyor. Ayrıca devletin maddi desteği de oluyor. KOSGEB diye. Hem zaten biraz param olsa yaparım dedim. 5 milyon lira işimi görür fazlasıyla buna reklam vergi de dahildir