Erkekleri anlamaymiyorum yardim?

Uniye ek kontenjanla geldigim için cok gerideydim bi cocuk eksik notun varsa atiyim bahanesiyle yazmaya basladi ve gunlerce bi partiye davet etti. Başta ders çalışmaliyim diyip reddettim ama son dakika kabul ettim. Partide basta çakır gibiydi ama sonra tamamen kafasi guzel oldu beraber dans ederken elimi falan tuttu bana surekli burdaki en guzel kiz sensin com guzelsin falan diyip durdu ama sarhos oldugundan ciddiye almadim. Yuruyemicek haldeydi akadaşını aradim gelene kadar ilgilendim biraz yuruduk emanet edip evime gectim

Ama cocuk biz yururken arkadasina sunu anlatti (ben partide daha yokken) exi de ordaymis ve cocugun yakın arkadaşlarından biri kıza yürümüş cocuk da buna sinirlenmis * falan diye soyleniyodu alkollu kafayla

Ertesi sabah bana mesajla beraber kahvaltı yapmayi teklif etti kibarca reddettim “Dün için kızgın mısın?” dedi. Ben “kafan yerinde değildi, sıkıntı yok” dedim, o da “İyiyiz, sıkıntılıysak çiçek böcek gönderirim ” dedi, “gerek yok” dedim.

Hâlâ yazmadı, hikayelerimi görüyo ama beğenmiyo Bugün vize günü beni gördü ama hicbi şey demedi; yanımdaki kiz buna seslendi, konuştular, ama dibinde olmama ragmen bana selam bile vermedi (arkamdaydi ben not okuyodum gormeme ihtimali yok)

Neden iletişimi kesti yorumlariniz neler anlam veremiyorum asla

Erkekleri anlamaymiyorum yardim?