Alin yazisi. Kotu yazilmis birisi. Cehenneme. Gider mi?

Benim alin yazim. Kotu. Yazilmis! Dogustan. bir. Ayagim kisa ve Yan. duruyor. zorlanarak yuruyorum. ve cok fakir ailede dogdum. O. Kadar dua ettim ama hic bir seksi degismedi inancimi yitirmeye basladim Cunku. bastan haksizlik var. Alin yazisi. ve. Kaderi yazan yazmis degistiremiyoruz. Bende. Saglikli ve. Zengin bir. Ailede. Dogma. Yazisi isterim. ama yok. cileli bir. yasamdan sonra. obur dunyada. sorguya. girecegim ve sucum hazir " sen inancini yitirmissin". " Cehennem su. tarafta" denecek. bana😭 (. Not. Ben iki taraftada. aci cekecegim dunyada cektim ve. obur dunyadada. cehenneme girecegim😪 Cunku bu dunyaya kotu. Kader. Kotu. Alin yazisi ile dogdum. Kaderimi yazana isyan ettigim icin olacak bu. ( gizliden. sevdigim. asik oldugum kiza. acildim." seni cok seviyorum" dedim cevap" bana bak. topal cuce!! arti olarak cok fakirsin Git baska kapiya.!!😠 dedi yikildim agladim agladim😭yasamak bu degil bana. Yazilan kaderime isyan ediyorum Cunku saglikli ve zengin olmak dualarim asla Kabul edilmedi. sakat ve fakir olarak yasamaya devam ( not. anneme " Anne Ben et yemek istiyorum dedim? aglamaya basladi bana sarildi? ama ben biliyorum😪

Güncellemeler
7 ay
Alin yazisini kotu yazan kiim? Bu basligi okuyunca. Benide. Ogrenme hevesi sardi. " Kim. Yaziyor. Alin yazimizi? Bu soruyu dini butun birisi. Cevaplar ancak zor bir zoru bu
Alin yazisi. Kotu yazilmis birisi. Cehenneme. Gider mi?