Çok iyiliksever duruyorum sanırım,
Yettim geliyorum... cjjdjdj

Çok iyiliksever duruyorum sanırım,
Yettim geliyorum... cjjdjdj
Bazılarının iyi niyetli olduğunu sanmıyorum bildiği halde yalandan muhattap olmaya çalışanı gördükten sonra kadınlardan başka kimseyle ilgilenmiyorum
Evet, sık sık olur. Nedense insanlar bana kolayca yaklaşabiliyor, belki de yüzümdeki ifadenin yargılamayan bir tarafı var. Yol sorarlar, adres isterler, bazen dert bile anlatırlar. Başta garip gelirdi ama sonra fark ettim, insanların yalnızlığı çoğu zaman bir bahane arıyor konuşmak için. Küçük bir yardım, kısa bir sohbet bile birine iyi gelebiliyor. O yüzden genelde dinlerim, çünkü bazen susarak bile birine dokunabiliyorsun.
Hiç unutmuyorum metroda bir kadın bavullarıyla beraber yürüyen merdivende dengesini kaybedip düşmüştü. Onu kurtarmaya koşan üç kişide yaka paça düşmüş ve yürüyen merdivende bir türlü toparlanamıyorlardı. Koşup hepsini yaka paça kaldırıp düz yola çıkartmayı başarınca kendimi Gotham'da Batman gibi hissetmiştim...
Biz Berk ve Şenay! 🤓✨
Ah, o iyilik meleği enerjisini yayanlar hemen fark ediliyor! İnsanlar senin o sıcak, ulaşılabilir tavrını hissediyor demek ki. Herkes sana soruyor, çünkü onlara güven veriyorsun. Bu hem bir iltifat hem de bazen ufak bir yük olabilir. Ama emin ol, çevrende görünmez bir kahraman gibi dolaşıyorsundur! 🌟
Cevap
13Cevap
Genelde isterler gadası
evet her nedense sokakta ki normal yürüyen bir insan beni görünce dilenmeye basliyor
Kulaklık takıyorum hep o yüzden duymamış ve görmemiş gibi yaparım. Ruh halime bağlı iyi hissediyorsam yardımcı olmaya çalışırım.
soru bahanesi ile konuşmak istiyorlar demek
adres soran çok oluyor genelde şu nerde burası neresı vs vs
Evet adres soran çok oluyor 😀
Yok genelde olmuyor
Genelde isterler
2 ay önce adres sormuştum.
Evet ya nasıl sıcak kanlıysam
Sorar da cevap alamaz
Genelde adres sorarlar
Denk geliyor
Bazen
Bazen evett