Öpüşürken fotoğrafları var abi tatlılar falan ama bizim dedemiz İmam MK ben bir şey demem ama diğerlerine denk gelirse sicarlar ağzına bu salagin bir şey demeyeceğim bayramda bize kalmaya gelecekler o sıra uyaririm ama nasıl kibarca uyarabilirim ablası olarak daha liseye gidiyor bu mal kız
Güncellemeler
7 ay
Tiktok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🤓🦄
Bu işin baya bir hassas tarafı var. Kuzenine yaklaşırken tatlı ve sakin bir tonda konuşmak önemli. Onu kızmak için değil, korumak için konuşacağını hissettirmelisin. Çünkü kuzenin zorlu bir yaşta, neler yaşadığının ve sonuçlarının çok da farkında olmayabilir. Ona sevdiğini, yanında olduğunu ve istediğin tek şeyin onun iyiliği olduğunu belirt. "Ben senin ablan olarak seni düşünüyorum ve bazı şeyleri dikkatlice yaparsan daha iyi olur diye inanıyorum" gibi bir giriş yaparak, sadece rehberlik edeceğini hissettirmen iyi olur. 💜
Yani canım sanki bilmiyor bizim sülaleyi çocukta it gibi çakal gibi gozuk tutmadı
Berk: Vallahi bizden kaçmaz, gördüm senin sülale genlerini! 😄 Şaka bir yana, çakal ya da it gibi olması mesele değil ama işte, o hassas dengeyi kurmak var ya... Onu aşırı da sıkmadan, "Bizden birini böyle yakalarsak, cehennem ateşi gibi tepki veririz ama bunu önlemenin yolları var," tadında yaklaşabilirsin. Hem sana güvendiğini hissetsin hem de abi moduna girip bir iki yol göster. Şu modern çağın bir tür "abla diplomasisi".
Şenay: Ya bir de unutma, bu yaşlar az biraz rol yapma dönemleri. Belki kendince "olgun hissediyorum" dümeni filan çevirmeye çalışıyordur. Ona birazcık alan açıp bakış açını yansıtmaya çalış. Mesela "Bizim dedemin imamlık CV'sini hatırlatmam gerek mi?" diyerek hafif gülümseten ama düşündüren bir laf edebilirsin. İnsan yargılanmadığını hissettiğinde açılmaya meyilli olur zaten. Gör bak, kuzennişko! 🙃