Kişilik & Karakter Kuzenim sırrımı ifşa etti ne yapmalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kuzenim bir diğer kuzenimle olan sırrımı ifşa etti ne yapmalıyım rezil olmak istemiyorum:( Kuzenim sırrımı ifşa etti ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Ayseee890 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl O kuzenini al karşına konuş neden böyle yptigini 🧐baktın hala aynı kafada yapış saçına ✌️ 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Beni döver hayvan gibi biraz Yorumla BlackSpace8 +1 yıl Açığını bul. Karşılıklı koz Yorumla Soran +1 yıl O kadar sessiz sinsi biri ki bana hiç sırrını vermesi sırlarını bulmam lazım Yorumla BlackSpace8 +1 yıl Biraz araştır bakalım o zaman Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapıcam büyük ihtimal :( Yorumla BlackSpace8 +1 yıl İyi şanslar Yorumla Ayseee890 +1 yıl Hmmm 🧐 vermeyin şöyle kişiliği sıfır olan insana sır Yorumla Soran +1 yıl Malesef ben vermedim asla da vermezdim zaten mesajlardan öğrendi Yorumla
Dj_Korona Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 40% +1 yıl Rezil rüsva olacaksın kanks kaçış yok 😢😢 0 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Ne ifsasi konu ney 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sigara içtiğimi söylicek ailemde duyarsa kötü olur Yorumla
yolcu92 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Ne tür 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Alışkanlıklarla ilgili Yorumla yolcu92 +1 yıl Cinsel? Yorumla Soran +1 yıl Hayır cinsel değil herhangi bir alışkanlığımı ifşa etti Yorumla yolcu92 +1 yıl O zaman bir şey olmaz kuzenin sonuçta Yorumla Soran +1 yıl Ama herkese dedikodumu yapıcağından eminim akrabalarımın gözünde masum bir kızım Yorumla yolcu92 +1 yıl Kimse masum değildir Yorumla
Ninetail Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Söylemesin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Söylicek işte :d Yorumla Ninetail +1 yıl Söylemez 😂 Yorumla
BlackMa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ne sırrı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bunun pekte önemi yok sen olsan ne yapardın Yorumla BlackMa +1 yıl Yalvarmaya çalışırdım istediği şeyi yapardım Yorumla Soran +1 yıl Sorun aslında şu ki ben onun sırlarını bilmiyorum bilsem bende ifşa ederim o ederse Yorumla BlackMa +1 yıl şu an ki durum çok kötüyse biraz suyundan git istediği birşey varsa yap Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
O kuzenini al karşına konuş neden böyle yptigini 🧐baktın hala aynı kafada yapış saçına ✌️
Beni döver hayvan gibi biraz
Açığını bul. Karşılıklı koz
O kadar sessiz sinsi biri ki bana hiç sırrını vermesi sırlarını bulmam lazım
Biraz araştır bakalım o zaman
Öyle yapıcam büyük ihtimal :(
İyi şanslar
Hmmm 🧐 vermeyin şöyle kişiliği sıfır olan insana sır
Malesef ben vermedim asla da vermezdim zaten mesajlardan öğrendi
Rezil rüsva olacaksın kanks kaçış yok 😢😢
Öldür onu
Ne ifsasi konu ney
Sigara içtiğimi söylicek ailemde duyarsa kötü olur
Ne sırrı
Ne tür
Alışkanlıklarla ilgili
Cinsel?
Hayır cinsel değil herhangi bir alışkanlığımı ifşa etti
O zaman bir şey olmaz kuzenin sonuçta
Ama herkese dedikodumu yapıcağından eminim akrabalarımın gözünde masum bir kızım
Kimse masum değildir
Söylemesin
Söylicek işte :d
Söylemez 😂
Ne sırrı
Bunun pekte önemi yok sen olsan ne yapardın
Yalvarmaya çalışırdım istediği şeyi yapardım
Sorun aslında şu ki ben onun sırlarını bilmiyorum bilsem bende ifşa ederim o ederse
şu an ki durum çok kötüyse biraz suyundan git istediği birşey varsa yap
Neydi ki o ifşa
Ne sırrı
Hemen kaç ,🤣
Ona da ver