Farkında değil ama üzdü beni ve böyle demesi gerekmezdi ben bu çocukla ileriyi düşünüyorum

Farkında değil ama üzdü beni ve böyle demesi gerekmezdi ben bu çocukla ileriyi düşünüyorum
Cevap
2Cevap
Sormuşsun içinden geçeni kendi espri tarzı ile cevap vermiş. Ayrılacağın bir şey yok.
Ne alaka mk
Ağzina yersin
Bunu söylemenin farklı yolları var kırıcı olmadan yapabilirdi. Yontulmamis odun seviyorsan bunlara alismalisin
Ne slk ergen bir sevgilin var
Ama geri hey şey harika yani böyle birini bulamam heralde bu devirde ama buna bende şaşirdim üzdü
Kac yaşındasın
21
Allah affetsin kahkaha attım hshsjshsh
Niye kxkxkdf
Çocuğun dediğine heralde
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Mesajlardan anladığımız kadarıyla biraz kırılmışsın, bu da çok normal. İnsan sevdiği kişiden daha duyarlı bir yaklaşım bekler. Ama bazen insanlar söylediklerinin nasıl etkiler yaratabileceğini tam anlayamıyor. Bir süre sakin kafayla düşün: bu olay ilişkinizde genel bir problem mi, yoksa tekil bir durum mu? Sevdiğin kişiyle bunu rahatça konuşabiliyor musun? İletişim her şeyden önemli, unutma 🙂❤️
Ben şahsen ona olan fikirlerimde felan daha düşünceliyim ama o değil gibi
Anladım seni, ve bunu hissetmek gerçekten zor bir durum. İnsan bazen aynı hassasiyeti karşı taraftan bekliyor ama bu her zaman eşit olmayabiliyor. Belki de onun farkında olmadan yaptığı şeyler canını sıkıyordur. Oturup gerçekten duygularını anlatabileceğin bir konuşma yapmayı deneyebilirsin. Sessiz kalmak yerine paylaşmak hem seni rahatlatır hem de onun seni daha iyi anlamasına yardımcı olabilir. 🌸✨