İzmir ya da çevresinden aklı başında hoş sohbet bir hatun var mı? Sohbetim iyidir. Kafa dengi hatun varsa yazsın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Buradan birbirini bulan insanlara anlam veremiyorum
İnsanlar her yerden birbirini buluyor bunda ne var
Daha reelde gördüğüne bile insan güvenemezken, internet ortamı nedir?
Ülkenin yaşlı teyzeleri bile internet kullanıyor. Reelde gördüğün her insanın en az bir tane sosyal medya hesabı var. Bu mantıkla herkes sapık, manyak, ruh hastası o halde
En azından gerçekte gördükten sonra konuşursun. Özellikle yapay zekanın geliştiği bu çağda gördüğün videonun gerçek olup olmadığı bile anlaşılamıyor. Üstelik burada insanlar kendilerini daha kolay saklar, istedikleri gibi gösterirler. Daha çok tehlikeli. Kimin ne yaptığı umurumda değil tabii, sadece anlam veremiyorum. Ve evet, çoğu herkes ruh hastası.
Bana göre tanıştırsın mesajda anlarsın az buçuk nasıl biridir. Sonra bir kahve içersin devam edersin ya da etmezsin
Benim internette tanıştıklarım insanlar gerçek hayatta hiç de öyle olmadılar. Burada bakıyorum özgüvenli, ne bilim iyi biri falan. Ama gerçekten karşıma geldiğinde tam tersi bir insan çıkıyor. Ben artık güvenmiyorum buraya
Sen de haklısın. Açıkcası burdan biriyle reelde görüşecek kadar çok kullanmadım burayı. Sen İzmir'de misin peki şehir olarak
Eğer İzmir'de isem, bu neyi değiştirecek?
Tanışmak isterim
Herhalde buradan tanışılmaz dediğimde beni ciddiye almadın sen sanırım
İzmirde yaşayıp de ben hariç doğru düzgün bir insana pek rastlamadim
Hadi yine kızlardan var da erkeklerden adam göremiyoruz
O halde gizliden çık sana adam göstereyim
Yok abicim ben kimseyle takılmalık görüşmem. Öyle laf olsun diye falan işim olmaz
Aklı başında sohbet etmeyi bilen ön yargılı olmayan birisi ile gayet güzel bir iletişim kurulur. Neden bu kadar ön yargılısın
Neden önyargılıyım söyliyim. 1. si çoğunuz asla güvenilir değilsiniz %95'iniz diyebilirim. 2. si senin soruyu soruş tarzından bile çok şey belli oluyor. Niyetin bi kız bulup sohbet muhabbet edip takılıp vakit geçirmek ama o ben değilim üzgünüm.
Ben aslen İzmirli değilim bu birincisi. İkincisine gelirsek burayı sık kullanmıyorum. Sadece birisi ile konuşacaksam sohbet edeceksem aynı şehirden olmayı tercih ederim. Bu kadar ayıplamanı anlamadım düşündüğün gibi birisi değilim
Soruyu neden gizli sordun
Ya gizliyi seçtim şimdi çıkarmayı da bilmiyorum gizliden 😂
Nasıl çıkcam
Sohbet arkadaşı arıyorsan erkek de bulabilirsin. Neden sadece kızlara soruyorsun?
Erkeği ne yapayım Allah aşkına gay miyim ben ilgi duyabileceğim hoş bir hanımefendi isterim
İşte ben de diyorum ki amacın sohbet muhabbet değil niyetin başka
Ben de o niyette insanlarla konuşmam
Soruyu gizli sormuşsun gizliden çıkaramazsın. Nickini söyle
Sen çık gizliden ben yazayım sana düşündüğün gibiyse konuşmayız
Merak etme seni kötü emellerime alet etmicem hahahahab
Diyor ki niye erkek aramıyorsun ya 😂
Yok önce sem nick ver
Benimle de bu şekilde gevşek gevşek konuşma
Bak insan gibi uslubumu bozmadım bozmayacağım. Ortam yumuşasın diye şaka yapıyorum kullandığın kelimeye bak. Sen hayatında benim kadar ağır başlı beyefendi birisini göremezsin. Burdan artık ne yaşadın bilmiyorum ama soruyu sorduğuma bin pişman ettirdin. Hayatımda böyle bir önyargı görmedim
İnsanların en düzgünü ahlaklısı da sensin. Nasıl bir kafa dünyanız var arkadaş. Türk kadını niye böyle anlamıyorum
Ben öyle bişey demedim. Ama şaka yaparken de bi duruşun olsun yani böyle kötü emellerime alet etmek falan diyosun insanın sinirlerini geriyosun ya
Bana duruş öğretme, ben bilirim nasıl konuşacağımı. Tüm konuşma farklı amaçların var üzerinden yürüdüğü için öyle bir espiri yaptım. Nickim ErkekAdam3504
Çünkü soruş tarzın öyle bir izlenim oluşturuyor