Arkadaşlar baldizimin sürekli bana yakınlaşmaya çalıştığını hissediyorum bolca defa tesadüf oldu başbaşa kaldık Konuları Baldız enişte muhabbetlerine getiriyor, esime soylemelimiyim bunu arada kaldım, elimde laptop vardı geldi oturdu Yanıma güya yorum yapıyo biseylere göğüslerini kolumda hissettim iyice. Kalktım gittim sonra.
Cevabın nedir?
Öncelikle baldızının gözünün önünde eşine samimi ol gerçekten böyle bişey varsa arıza cıkartıcaktır hal ve harektlerinden anlarsın eşine sakın söyleme aile içi facia olur Allah korusun hem kendi yuvası hem senin yuvan tehlikeye girer muhatap bile olma ona nekadar tiksindiğini belli et yaklaşamaz yatak odana girmesinede asla izin verme iftira bile atar böyleleri başbaşa kalma sakın Allah yardımcın olsun lanet kadın ya olaya bak
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten laf anlayacak tipte biri degil bakalım biraz daha zaman geçsin oyununa gelmicem ama bir ses kaydı kendisi düşecek kendi pisliğine
+1 yılEşine söylersen facia olur hatta eşine eniştem bana mesaj atıyo beni taciz ediyo bile diyebilir elinden geldiği kadarıyla aynı ortamda bulunma bulunduğunuzdada eşinin peşinden ayrılma ya da kesinlikle tek kalmayın Allah yardımcın olsun ne günlere kaldık ya
10 Yorumla
5 dk zevk için yuvanı yıkma derim boşaldıkdan sonra bin pişman olduğumuzu biliyoruz eşine söyleme yarasız yere kurt düşürme ufak şeylerden de büyük manalar çıkarma der saygılar sunarım
01 Yorumla
Soran+1 yılAbi ufak seyler degil baldi enişte muhabbetlerini bilirsin yani bu tarz Konuları neden acar bu kadın ne sen ablasının evde olmadığını bildiginzamanlar bile bilmezmiş gibi damlar sonra Israrla laf tutar içeri girer
+1 yılIki yuvA birden yikilir, biseferden bisey olmaz desen yinede cok tehlikeli, esinede , soyle desem bu sefer ablasiyle tartisir, bacanagini uyar doyursun bsldizini
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ablasına aralarının bozuk OLDUĞUNU cok zamandır yataklarını ayırdıklarını anlatmış karın bana bunu nasıl anlatıyor o ayrı konu onurda söyledim zaten ne var kocamsin diyor ben mi tersim millet mi rahat anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
+1 yılÖncelikla baldızının yaşını merak ettim onu yazsan iyi olur. Bir de eşine kesinlikle söyleme kadının dünyası başına yıkılır baldız da istediğini elde edemezse olayı senin üzerine atabilir. Dikkatli ol.
14 Yorumla
Soran+1 yılZaten arada kaynayan ben olucam Baldız 24 yasinda
- +1 yıl
Abi baldızı dövsen bile eşine söylemenden daha iyi birşey yaparsın. Oturup konuşulabilrcek biri mi baldız? Laf anlamaz tiplerden mi?
Soran+1 yılTam bir çirkef cadının teki, Kocasının Basının etini yedi evlerden Irak özentili bir kadın
- +1 yıl
Keşke birini şahit tutabilsen de eşine söylesen. Bir daha gelmesin evinize yelloz
Ahlaksiz karaktersiz i once uyar sonra uzak dur olmadi esine soyle yoksa o igrenc insan dan kurtulamazsn sanrm nasil boyle tiksinti bisey dusunebilir...:/
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Baldızın tehlikeli sularda yüzüyor. Bekar mı baldız?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvli bide bu var
Soran+1 yılZaten tutuyorum Sağol Haklısın
Soran+1 yılBen esimi cok seviyorum Valla aklımın ucundan Geçmez ne onunla ne de başkasıyla hem sevgi hem cinsellik biz Senelerdir bıkmadık birbirimizden, güzellik desen oda var eşimde, sadece benim basıma ptlayacak diye çekiniyorum
İnsanlar kız kardeşine de güvenemeyecekse kime güvensin bu dünyada? Ne olmuş bize böyle..
00 Yorumla
+1 yılhayır eşine söyleme, baldızını uyar. Böyle şeyler kadına söylenmez
03 Yorumla
Soran+1 yılIste bende uyaricam iste çıkmaz çalışırsa böyle muhabbetler de haksız duruma düşmek istemiyorum yani gel desem gelecek o derece
Soran+1 yılÜste çıkmaya çalışırsa yazacaktım
- +1 yıl
sen onu bunu güzel güzel söyle. eşine yansıtma. o kardeşi sen kocası, kadını arada bırakırsın. kafasına da çok takar.
Sakin ha yuz verme onun amac belli
02 Yorumla
Soran+1 yılVermiyorum zaten ama ablasından da mi utanmıyor anlamadım
Baldız enişte hikayeleri
00 YorumlaEminmisin yaa
14 Yorumla
Soran+1 yılYa bu iyice çoğaldı kendimi zor tutuyorum suratına söylememek icin amacını, fazla lavbali oldu esime söylesem suçlu ben olucam diye korkuyorum
Soran+1 yılZaten niyetini Açıkça söyleyeceğini anlarsam ses kaydı yapicam benim basıma patlamasın
+1 yılilginç bir soru
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım