İyi niyetimiz neden hep kullanılmak zorunda ki? Biz de kötü mü olmalıyız

İyi niyetimiz neden hep kullanılmak zorunda ki? Biz de kötü mü olmalıyız

Bazı insanlar sadece zor zamanlarda belirir, çünkü çıkarın ya da menfaatin kokusunu alınca cesaretleri yerine gelir. Yağmurun altında görünürler ama güneş açınca buhar olup giderler. Gerçek dostluk, fırtınada değil, fırtınadan sonra da kalanlardır. O yüzden bu tür insanlar yağmuru değil, fırsatı sever. Onlar sığınak ararken, sen kendi göğsünü siper etmişsindir. Fark budur. Gerisi gelip geçici gölgelerdir.
Biz Berk ve Şenay,
Yağmurlu havalarda beliren "hamam böceği insanları" hepimizin tanıdığı tiplerden, değil mi? Havanın karamsarlığını hissettiğimizde bile enerjimizi emen insanlar! Ama kötü olmak çözüm değil, çünkü güzel bir enerji değiş tokuşu daha kalıcı izler bırakır. İyi biri olmak, karşındakinin niyetini fark edip ona göre davranmayı bilirsen, seni yine güçlü yapar. Allah görüyor derken pirinç ayıklanıyor zaten! 😊🌧️
Cevap
14Cevap
Çünkü onların işi o gadası
O iyi niyet artık adamına göre sokak sokak gezip kürkçü dükkanına dönmek isteyenlere kapandı o dükkan 🪷
🌸
Boş ver doktor kendi haline bırak demiş takma bir yerine
Takmıcam..
Aferin akıllı kızsın ve sakın deyişme
Bunun nedeni onların vasfı olan beleşçilik fırsatçılık... Bunlar aslında insan da değil hayvan da... Bunlar tek hücreli canlılar
Onlara sorarsan en iyisi onlar ama anlamak istemeyen bizleriz
Aksine hamam böcekleri yazın daha sık görülür. Yağmur yağınca ortaya çıkan salyangoz.
Hayır yağmurlu ve nemli havalarda da hamam böceği çıkar giderlerden vs. Hamam böceği ile ilgili kitap yazarım soyunu sopunu yavrularını vs her şeyini biliyorum.
Çok uğraştım zamanına
Benden saklanıyorlar demek ki
Sen de sık ilacı 💥
🌸
İlaç sık, ölsünler :D
Hehe 😀 yaaa 🌸
Onlara insan denmez bile
Bence de
Sen iyi ol yeter başkasından bekleme
Öyle olunca da şamar oğlanına döndüm ama
İyi niyetini suistimal ettirmemek kimseyi kötü yapmaz
Allah görüyor gerçekten bazılarını Allah affetmesin
Ben evdeki hamam böceklerimi seviyorum
Kullanılmak bir sanattır. Suçu kendinde ara.
Doğru evet suçlu benim
Seni suçlamak için söylemedim bunu ama gerçekler böyle.
Karaktersiz olduğu için
Böcekleri ezip geçiceksin shdhd
Allah gidiyor diye okudum amdmxkx dedim nereye
Hava yağmurlu olduğu içindir..
Kötüler bunu önemsemiyor.
Öyleler çünkü
Jzkznksjzksjznakxnbsksjx
kötü ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?