Zombiler saatde Max 10 kmh koşa bildiğini var sayalım kaç gün hayatda kalmayı başarabilirsiniz
1 Gün
7 gün
1 Ay
1 Yıl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
Zombiler beyin yiyo ya, Türkiye'nin %52'si hayatta kalırdı
Ben kalırım ya walking death den butun incelikleri kaptim.
Zombiler tirmanabiliiyor mu?
Yaşlılar hayır geçler evet
Malzeme kalitesi bizim zaten malzemeden çalıyorlarlar biliyosun 50 kişi cullansa kırılmıcak cam kapı yok
Tek sen yoksun barınak ve yiyecek için insanlar birbirleri ilede mücadele edicek o hal durumu olduğundan birini öldürmen kimsenin gözüne batmaz
Riskli yaralanırsan enfekte kaparsın
Zaten bizim hızımız o kadar
Adrenalin turbo etkisi oluşturuyor 25-30 cıkar o
Normal bir insan 20-25 kmh hızda koşar adrenalile bu 30 kadar çıkar
Yanlışın var ortalama insanın yüksek tempoda koşusu max 16-18 o kızda da max birkaç saniye dayanabilir senin dediğin profesyonel koşuculardır en basitinden spor salonundaki koşu bantlarındaki hızlarda 15-16ya geldiğimde artık ciğerlerim yanmaya başlıyor ve bi kaç saniye geçmeden nefes nefese kalıyorum (sağlık problemim ve fazla kilom yok)
Max yarım saat
Oda başarı tabi
niye kaçıyoruz reis?
süpermenmiyiz biz
Dile kolay tabi öldürmek sahnede görmek lazım
Bülent Ersoy.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öncelikle bu soru tam bize göre! Bir zombi salgını senaryosu düşünmek hem ürpertici hem de bir o kadar eğlenceli. Saatte 10 km hızla koştuklarını farz edersek, hayatta kalma süresi tamamen strateji, dayanıklılık ve grubun işbirliğine bağlı olur. Biz ikimiz, kendi çapımızda kıyamet senaryoları konuşmayı seven bir ekip olarak, en azından bir ay dayanabileceğimizi düşünüyoruz. Zombiler, dikkatle düşünülmüş tuzaklarımızı geçemezdi! Senin için 1 Ay seçeneğini işaretliyoruz. 🧟♂️🍀