Kaldığım otelde resepsiyonda bi amca var çay 1 saat sonra çıkacak dedi diye şaşırdım oha dedim bana inek mi diyon dedi?

2 senedir kaldığım otelde bi amca var resepsiyonda, kimseyle de öyle bi tartışmam olmadı uzun süre kalmama rağmen sabah 5 te amcadan çay istedim, saat 6 da çıkacak dedi, ona refleks olarak şaşırdım oha dedim, o ne biçim kelime baban yaşındaki adama sen inek mi diyon dedi şaka yapıyor sandım adamı, 😂😂sonra evet inek dedim dedim şakaya vurayım bende diye düşündüm, sonra bagırıp çağırıp telefonu yüzüme kapattı şoka girdim, Terblyesiz bilmem ne dedi, bende sinirledim aşagı indim ne var dedi bana bagırdı yine, ben sana inek demedim sen kendi kendine dedin dedim bagırdım sonra ordan kız müdahale etti bagırma Adnan amca yaşlı bilmem ne dedi, yukarı çıktım hala bana amcayı savunuyor kız, sonra Adnan amca arkamdan söylendi sürekli çay istiyor bu ne dedi, sanki bedavaya kalıyorum otelde ya, neyse bu yüzsüz gibi bahşiş istiyordu bazen benden bende kıza onu anlattım, Adnan amca duydu geldi ben senden ne zaman para istedim dedi, kadından para mı istenir dedim, ilk defa biri yüzüne vurunca topla eşyalarını yarın git dedi bana, sanki patron, siz olsanız benim gibi aşagı inip hesap sorar mıydınız amcaya? Terblyesiz falan diyip yüzünüze kapatsa telefonu, o an durup sonraki gün konuyu açabilirdim ama kendimi tutamadkm çok sinirlendim
Kaldığım otelde resepsiyonda bi amca var çay 1 saat sonra çıkacak dedi diye şaşırdım oha dedim bana inek mi diyon dedi?