Diğer Oklarım hazır erosunuz ayağınıza kadar geldi gelin sizi eşleyeyim? Serhhtt Takip Et Xper 6 Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay Dipnot: Müessesemizin aldığı son karara göre kendimde dahil oluyorum eşleşmeye en güzeline kendimi etiketlicem Güncellemeler8 ay Beyler nerdesiniz şaşırtıyorsunuz beni Oklarım hazır erosunuz ayağınıza kadar geldi gelin sizi eşleyeyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) 8 ay Ay heyecanlandım. Ama benim yaşıtlar ölmüştür artık 😂 1 1 Yorumla Serhhtt 8 ay teyzecim görüyorsun değil mi ne güzel bir iş yapıyoruz şu yaşında bile seni heyecanlandırdık:d aman diyim kalpten gitme
Gizli Üye (30-35) 8 ay Kanka yine ben ve yine yakışıklı bir erkekle eşleme istiyorum ☺️ 1 11 Yorumla Serhhtt 8 ay bayadır görünmüyordun😁sana en yakışıklısını etiketlicem bukez olacak müessesemize güven:d Yorumla Cevap sahibi 8 ay Senden yakışıklısı yok KS de ama Yorumla Serhhtt 8 ay seninle ayrı dünyaların insanlarıyız bizden olmaz :d Yorumla Cevap sahibi 8 ay Biliyorum kanka. İlk defa profil resmini gördüm ve aşırı beğendim. İtiraf etmem gerekir ki seninle ilgili deli dehşet hayaller kuruyorum Yorumla Cevap sahibi 8 ay Kanka sana takip isteği atsam engellemezsin değil mi Yorumla Serhhtt 8 ay o hayallerde yer almasam memnun olurum prensip gereği kimseyi engellemiyorum ama isteğide kabul etmem ümit vermiyim:d Yorumla Cevap sahibi 8 ay Takipcin olunca mecburen uslu efendi cevaplar verecem sorularına Yorumla Serhhtt 8 ay olmaz kimseyi takip etmiyorum böylede devam eder sana başkasını bulacaz Yorumla Cevap sahibi 8 ay Sen değil ben seni takip edecem kanka Yorumla Serhhtt 8 ay olmaz izleniyor gibi olurum kendimi rahat hissetmem:d Yorumla Cevap sahibi 8 ay Kanka 3 4 gün sonra istek atarım sen de kabul edersin ☺️ Yorumla
RedCatSimy Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 8 ay Diğer konusunda 938 cevap paylaştı. 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 eşle 2 38 Yorumla Serhhtt 8 ay bakalım sana layık bir erkek bulabilecek miyiz beklentini yüksek tutma:d Yorumla RedCatSimy 8 ay Çok yüksek ksjsjs en iyisi bulma sen jsjsjs Yorumla Serhhtt 8 ay aşk olsun bizi yarı yolda bırakamazsın üstelik şimdiden taliplerin çıktı seni onlarla eşlemem için özel istekte bulunuyorlar:d Yorumla Mst1767 8 ay Buldun bile Yorumla RedCatSimy 8 ay Ksskks tabi efm Yorumla Mst1767 8 ay Şşş öyle Yorumla Serhhtt 8 ay bence en azından bir şans vermeyi deneyebilir kahveleriniz benden Yorumla RedCatSimy 8 ay Sksksj güncellemeye bak Yorumla Serhhtt 8 ay benimki tamamen fedakarlık kendimi en güzeline feda ediyorum böylede düşünceliyiz:d Yorumla RedCatSimy 8 ay Öyledir Yorumla Mst1767 8 ay Gt yapıp niye geri cıkıyon ayıp Yorumla Serhhtt 8 ay taliplerin çıkmadan noktayı koyalım kendimi sana etiketleyip konuyu kapatıyoruz Yorumla RedCatSimy 8 ay Sende art niyet var galiba ondan djsjsjdjdjjd Yorumla Mst1767 8 ay Yooo ne art niyeti çekici geldin gözüme sadece djsjsşk Yorumla Serhhtt 8 ay kendimi kıza etiketledim konu kapandı onun başı bağlı artık:d Yorumla RedCatSimy 8 ay Mxmxlxkx zort Yorumla Mst1767 8 ay 😨 Yorumla Serhhtt 8 ay bundan kimseye yar olmaz bence diskalifiye edelim :d Yorumla RedCatSimy 8 ay Yia😔😔😔😔😔😔😔 Yorumla Serhhtt 8 ay kimseyi beğenmiyorsun ne yapalım bence sende ne istediğini bilmiyorsun😁 Yorumla RedCatSimy 8 ay Kaslı motorcu kara kaş kara göz Yorumla Mst1767 8 ay Motoru silsen tamam Yorumla Serhhtt 8 ay kahkaha attım 😁😁😁 Yorumla RedCatSimy 8 ay Kdksks hea Yorumla Serhhtt 8 ay neyse kızı rahatsız etmeyelim sert bir görünümü var heran her şey diyebilir:d Yorumla RedCatSimy 8 ay Eyv reisler Yorumla Serhhtt 8 ay eyv bacım Yorumla RedCatSimy 8 ay Bacimsu Yorumla Serhhtt 8 ay sende pek memnuniyetsizsin he bişey beğenmiyosun Yorumla RedCatSimy 8 ay Burdan erkek begenilmez herkesin niyeti belli ortalık abaza dolu Yorumla Serhhtt 8 ay genel bir şey söyleyemem istisnalar vardır bence sen adamı değilde motoru al sadece muradına er:d Yorumla RedCatSimy 8 ay Oyle yapcam ztn Yorumla Serhhtt 8 ay ne bekliyorsun müessesemizin motor hediye etmesini mi bizi maddi zarara sokmak için geldin sanırım soruya:d buyur bununla yetin 🍫 Yorumla RedCatSimy 8 ay Bananeeeeeeee jsjsjsj Yorumla Serhhtt 8 ay olmaz vermeyiz motoru versek yakıtını istersin sen bi sal bizi:d Yorumla RedCatSimy 8 ay Jdjdksjs salmıyorum hadi bakalim Yorumla Serhhtt 8 ay 12 den sonra bal kabağına dönüşürsün umarım başka türlü kurtuluş yok Yorumla RedCatSimy 8 ay Jdjd amiiinn Yorumla
Mst1767 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 8 ay Eşle 0 4 Yorumla Mst1767 8 ay Kral bana redcatsimy yapsana ya hskshsja Yorumla Serhhtt 8 ay beklentisi yüksekmiş müessese olarak beklentileri karşılamak zorundayız üzgünüm:d Yorumla Mst1767 8 ay Bari gt yapsaydı dhsjhsjs Yorumla Serhhtt 8 ay o kız seni üzer kapılma rüzgarına:d sana daha güzelini etiketlicem sadece bekle ve gör Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ay heyecanlandım. Ama benim yaşıtlar ölmüştür artık 😂
teyzecim görüyorsun değil mi ne güzel bir iş yapıyoruz şu yaşında bile seni heyecanlandırdık:d aman diyim kalpten gitme
Kanka yine ben ve yine yakışıklı bir erkekle eşleme istiyorum ☺️
bayadır görünmüyordun😁sana en yakışıklısını etiketlicem bukez olacak müessesemize güven:d
Senden yakışıklısı yok KS de ama
seninle ayrı dünyaların insanlarıyız bizden olmaz :d
Biliyorum kanka. İlk defa profil resmini gördüm ve aşırı beğendim. İtiraf etmem gerekir ki seninle ilgili deli dehşet hayaller kuruyorum
Kanka sana takip isteği atsam engellemezsin değil mi
o hayallerde yer almasam memnun olurum prensip gereği kimseyi engellemiyorum ama isteğide kabul etmem ümit vermiyim:d
Takipcin olunca mecburen uslu efendi cevaplar verecem sorularına
olmaz kimseyi takip etmiyorum böylede devam eder sana başkasını bulacaz
Sen değil ben seni takip edecem kanka
olmaz izleniyor gibi olurum kendimi rahat hissetmem:d
Kanka 3 4 gün sonra istek atarım sen de kabul edersin ☺️
🤔🤔🤔🤔🤔🤔 eşle
bakalım sana layık bir erkek bulabilecek miyiz beklentini yüksek tutma:d
Çok yüksek ksjsjs en iyisi bulma sen jsjsjs
aşk olsun bizi yarı yolda bırakamazsın üstelik şimdiden taliplerin çıktı seni onlarla eşlemem için özel istekte bulunuyorlar:d
Buldun bile
Ksskks tabi efm
Şşş öyle
bence en azından bir şans vermeyi deneyebilir kahveleriniz benden
Sksksj güncellemeye bak
benimki tamamen fedakarlık kendimi en güzeline feda ediyorum böylede düşünceliyiz:d
Öyledir
Gt yapıp niye geri cıkıyon ayıp
taliplerin çıkmadan noktayı koyalım kendimi sana etiketleyip konuyu kapatıyoruz
Sende art niyet var galiba ondan djsjsjdjdjjd
Yooo ne art niyeti çekici geldin gözüme sadece djsjsşk
kendimi kıza etiketledim konu kapandı onun başı bağlı artık:d
Mxmxlxkx zort
😨
bundan kimseye yar olmaz bence diskalifiye edelim :d
Yia😔😔😔😔😔😔😔
kimseyi beğenmiyorsun ne yapalım bence sende ne istediğini bilmiyorsun😁
Kaslı motorcu kara kaş kara göz
Motoru silsen tamam
kahkaha attım 😁😁😁
Kdksks hea
neyse kızı rahatsız etmeyelim sert bir görünümü var heran her şey diyebilir:d
Eyv reisler
eyv bacım
Bacimsu
sende pek memnuniyetsizsin he bişey beğenmiyosun
Burdan erkek begenilmez herkesin niyeti belli ortalık abaza dolu
genel bir şey söyleyemem istisnalar vardır bence sen adamı değilde motoru al sadece muradına er:d
Oyle yapcam ztn
ne bekliyorsun müessesemizin motor hediye etmesini mi bizi maddi zarara sokmak için geldin sanırım soruya:d buyur bununla yetin 🍫
Bananeeeeeeee jsjsjsj
olmaz vermeyiz motoru versek yakıtını istersin sen bi sal bizi:d
Jdjdksjs salmıyorum hadi bakalim
12 den sonra bal kabağına dönüşürsün umarım başka türlü kurtuluş yok
Jdjd amiiinn
Eşle
Kral bana redcatsimy yapsana ya hskshsja
beklentisi yüksekmiş müessese olarak beklentileri karşılamak zorundayız üzgünüm:d
Bari gt yapsaydı dhsjhsjs
o kız seni üzer kapılma rüzgarına:d sana daha güzelini etiketlicem sadece bekle ve gör