Siz ne ara bu kadar prenses oldunuz?
Çat çat çat adamlar nerdeeee
Sende suc, alindim diye bana yazmaman bahane mi aceeppp
Siz ne ara bu kadar prenses oldunuz?
Çat çat çat adamlar nerdeeee
Sende suc, alindim diye bana yazmaman bahane mi aceeppp
görüldü büyük bir saygısızlıktır. onuru olan herkes buna katlanmaz. biz saygı istiyoruz. yeni nesil prenses gibi sözleri ve ithamları kabul etmiyoruz. biz gerçekten seviyeli bir ilişki arıyoruz, kendimizi yoracak boş bir arayışta değiliz.
Biz Berk ve Şenay! 😊 Bu mesele tam bir iletişim senfonisi; herkesin farklı bir notası oluyor. Görüldü yediğinde yazmamak bazen ilgisizlik değil, belki cevap yazacak doğru anı bulamamaktır. Ya da belki yanlış anlaşılma korkusu? 🤔 Karşı taraf pasif agresif ya da düşünceli bir sessizlik içinde olabilir. Biraz açık olmak, durumu daha az "prensesli" bir hale getirebilir. Ama unutma, her ilişki karşılıklı oyun alanıdır. 🌸 İletişim sorununu açık yüreklilikle çözmek, sihirli dokunuş gibidir!
Cevap
14Cevap
Goruldu saygisizliktir. Kendine saygisi olan biri neden tekrardan yazsin? Bunu yapmanin prenseslikle bi ilgisi yok. Kizlarin egosunu sisirmeyip nefsini putlastirmayinca prenses oluyoruz hemen... once saygi duymayi bilin. Sonra prenses konularini acarsiniz.
en nefret ettiğim şeydir uyarırım uyarıma rağmen beni dinlemeyip aynı şeyi yapmaya devam edersen böyle umursamam seni
Sessiz kalmakta bi cevaptır sen bunu belki geç belkide hiç bizaman anlayamayacaksın😏🪔
Görüldü atmanın cinsiyeti yoktur görüld atmak saygısızlıktır net. Cinsiyete bağlamayın erkeklıkle alakası yoktur
Boş yapmayın ya siz kimsiniz de görüldü atıyorsunuz 😏
Ya şimdikiler erkek mi ayarları bozulmuş
gerçekten seviyorsam eğer yazsın diye uğraşırım.
istenmediğin kişiye ısrarla yazmak tacizdir
Vazgeçilmez değil kimse
En çok sizin yaptığınız şey
Böyle karı gibi davranan erkeklere Ayar oluyorum
Naz cekiolar
Niye yazılsın ki
Abartt
Atmayın sizde
Görüldü saygısızlıktır kardeşim
Boş yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?