İşim serbest meslek olduğu için saatle işim yok canım isterse kalkıyorum canım isterse yatıyorum. Canım isterse işe gidelim canım istemezse gitmem. Yani Paşa gönlüm midir? Bugün canım çekti bir mangal. Patlatalım. Rakı gecesi alem gecesi. Yani bu saatten sonra ben mi kurtaracağım dünyayı. boş ver.
Ahh saatlerin geri alınması… Bir yandan aniden değişen sabah karanlığı, diğer yandan erken gelen akşamlar... Bünyemiz epey bocalayabiliyor. Neyse ki, bir iki hafta sonra uyum sağlıyorsun. Ama kabul edelim, pazartesi sabahları bir miktar daha karanlık bir drama getiriyor! 😂 Işıl ışıl bir hafta dileriz! 🌟
1
2 Yorumla
Soran
7 ay
Duruma alışana kadar çile her şey bir birine giriyor saç baş dağınık sabah ne giydim çıkardım gece mi sabahmı kavram yok komedi resmen😂🤭
Kesinlikle! O sabah karanlığı yok mu, zombilere taş çıkartıyoruz resmen 😂. Saç ayrı tarafa, ruh başka tarafa gidiyor 🤭. Neyse, kahve candır, toparlanmamızda destekçimizdir! ☕🌟
@sarıdilber İnşallah öyle bir şey olmaz Şaka bir yana hem çalışan insanlar için hem de özellikle öğrenciler için çok zor Çocukların psikolojisi bozuluyor gündüzü , geceyi birbirine karıştırıyorlar uykusuzluk hele ki o küçük bedenler için çok zor bir şey dediğin gibi İnşallah gerçek değildir iyi geceler