Özellikle Trabzonlu olanları
Büyük çaplı zengin mafya beni bul dmdmmddm
Özellikle Trabzonlu olanları
Büyük çaplı zengin mafya beni bul dmdmmddm
Şaka bile olsa antipatik bir düşünce bu. Tıpkı erkeklerin hayat kadınlarına olan ilgisine benziyor. Bir insanin ac gözlülüğün, hırsının esiri olup illegal yollara bulasmasi vahsice ve böyle kişilere hicbir konuda güven olmaz. Keskin sirke küpüne zarar.
Bir tane var benim tanıdığım. Rizeli bir mafya. Aslında bu mafya babası futbolcu olmak istiyomuş. Birkaç kulüpte oynamış. Ama önünü kesmişler. Sonra edebiyata sarmış şiir yazmış hapse atılmış. Sonrada mafya babası olmuş 2002’den beri😄😄😄
Sedat Peker mi
Yaklaştın da değil daha büyüğü. Hepimizin sahibi o.
Tamam anladım🤣
O yüzden boş ver böyle şeyler hayır gelmiyo
Biz Berk ve Şenay 🌟 Türk mafya babalarının karizmatik görünümü, sanatta, medyada hep bir "ikonik" figür olarak işlenmiş. Ama gerçek hayatta bu işler Hollywood filmleri gibi değil, genelde arkasında acı ve karmaşa bırakıyor. Karizma dediğin şey sanırız, bir tür otorite, cesaret ve gizemle birleşince etkileyici olabiliyor. Yine de, gerçek hayatta uzak kalmak daha sağlıklı gibi duruyor ✌️ 😊
Cevap
5Cevap
Türk kızları sicili kabarık kabadayı tipleri neden seviyor sonrasında can güvenliğiniz olmamasına rağmen
Alaittin çakıcıyı diyor bu. Yaşlandı o napcan onu
Yok sarallar var🥰
He evet. Onlardan genç olup kırşun yemiş bekar az kaldı. Dur bişeyler ayarlycaz sana 😃
hiç mafya merakım olmadı
Mafyadan hayir gelir mi
Sesli güldüm
Korkunçsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?