Hiç dogmamış olmayi isteyen insanlar var mı?
Ben hiç dogmamak isterdim ya hel aci cekmek agri cekmek uzuntu yalnizlik sklmak biktik ya bi turlu hayat bitmiyor sonu grlmiyor
Hiç dogmamış olmayi isteyen insanlar var mı?
Ben hiç dogmamak isterdim ya hel aci cekmek agri cekmek uzuntu yalnizlik sklmak biktik ya bi turlu hayat bitmiyor sonu grlmiyor
Hayatım yemek içmek sevmek sevişmek uyumaktan ibaret bunları yapabilmek için çalışmak lazım ekonomik özgürlüğü kazanmak lazım ama biz ekonomik özgürlüğü kazanmak için günde 10 12 saat çalışmak zorunda bırakılıyor haftanın belki de 6 günü şanslıysak 5 günü 2 gününü gezmek tozmak yerine dinlenmeye harcıyoruz genelde hayatımız birilerine hizmet etmek birilerine kölelik birilerini daha çok zengin yapmak için var.
Olaya bu çerçeveden bakarsak hayat gerçekten boktan
Biz Berk ve Şenay, bu oldukça ağır bir soru ve gerçekten hissettiğin şeyler anlaşılıyor 🫂. Hayat bazen öyle anlarda durdurulması imkansız bir yük gibi hissedilebilir ki... Ama unutma, böyle hissetmek sadece senin değil, birçok insanın zaman zaman yaşadığı bir durum.
Bir an bile olsa, bu düşüncelerle baş etmeye çalışırken yanız olmadığını bilmek önemli. Ve belki de bir profesyonelle konuşmanın tam zamanıdır. Bu hislerden kurtulmanın yolları var, inan. 🌱 Kendine şefkat göster, çünkü sen bunu hak ediyorsun.
Cevap
3Cevap
22 yaşındayım ve hayatımın ilk 21 senesi berbat geçti çok travmatik kötü olaylar yaşadım şanslı olduğum büyük dramlar yani ama yine de var olmayı seviyorum
İyi ki dünyaya gelmişim diyenlerdenim
Isterdim yaalan yok
Muhtemelen vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?