Linkteki testi çözün. Bakalım neyi takıntı yapıyorsunuz?
www.mynet.com/.../bilincaltinda-takinti-yaptigin-sey-nedir-1036880
www.mynet.com/.../bilincaltinda-takinti-yaptigin-sey-nedir-1036880
Senin bilinçaltın BİLGİ'yi takıntı haline getirmiş.
Meraklısın. Merakını gidermek için her şeyi yapabilirsin. Bilginin tek kaynağının kitaplar veya eğitim olmadığını keşfettikten beri hem kendi sınırlarını hem de çevrendeki insanların sınırlarını zorluyorsun. Öğrendiğin her şeyin sana yeni bir şey kattığını düşünüyorsun. Bunlarla birlikte şüpheciliğini ve merakını zaman zaman kontrol altına alman gerek. Çevrendeki herkese bir laboratuvar faresi gibi davranmasan iyi olur.
Uygun mu size?
Uygun :)
Küçüklüğünden itibaren duygusal biri oldun. Hayat seni yaşıtlarından daha çabuk olgunlaşmaya zorladı. Bu nedenle kendine yakın hissettiğin insanlar hakkında fazla endişelenmeye başladın. Bilinçaltının, kendine yakın insanları kaybettiğin, korkunç senaryolar üretmesini durdurmakta zorlanıyorsun.
Senin bilinçaltın DOĞA ile takıntılı.
Küçüklüğünden beri hayvanlara ve doğaya çevrendeki birçok insandan daha fazla ilgi gösteriyor ve onlarla bazen kimsenin anlamadığı bir bağ kuruyorsun. Senin için doğadan daha anlamlı bir şey yok. Doğayla her başbaşa kaldığında hem kendinle hem de çevrenle ilgili yeni şeyler keşfediyorsun.
Doğru mu ;)
Senin bilinçaltın BAŞKALARININ SENİN HAKKINDA DÜŞÜNDÜKLERİ'ni takıntı haline getirmiş.
Ahahaha kadın işi tam
Cevap
6Cevap
Hayatındaki en büyük tutkulardan biri yemek. Yemek yapmak, yemek yemek, farklı tarifler denemek... Senin için hayatına anlam katmak ve yeni deneyimler yaşamak yeni yemekler tatmakla neredeyse eşdeğerde. Başkası için yemek yapmayı ona olan yakın ilgini göstermenin bir yolu kabul ediyorsun.
hakli olabilir yemege bir oturdun mu kalkmam agir agir yemeyi seviyorum :)
Küçüklüğünden beri hayvanlara ve doğaya çevrendeki birçok insandan daha fazla ilgi gösteriyor ve onlarla bazen kimsenin anlamadığı bir bağ kuruyorsun. Senin için doğadan daha anlamlı bir şey yok. Doğayla her başbaşa kaldığında hem kendinle hem de çevrenle ilgili yeni şeyler keşfediyorsun.
Baskalarini cok takiyormusum sistem ablacim sen rahat ol birak ne dusunurlerse dusunsun sabiler dedi
Ahaha öyle miydi peki
''Senin bilinçaltın Bilgi'yi takıntı haline getirmiş; etrafındaki herkese laboratuvar faresi gibi davranmaktan vazgeç'' dedi..
Benim bilinç altım kendimi yakın hissettiğim birini kaybetmekten korkuyormuş
Senin bilinçaltın KENDİNE YAKIN BİRİNİ KAYBETMEK'ten korkuyor.
Kendime yakin birini kaybetmekten korkuyormusum😆
Bana da öyle cikti :))
Kendime yakın biri bulamıyorum ki bulsam korkarım kaybetmekten :/
'' Senin bilinçaltın YEMEK ile takıntılı. ''
Senin bilinçaltın SEKS ile takıntılı.
Sıçtı.. Yine tutmadı
Ne dedi ki
çözdüm sonuc doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar