Bu hayatta en zor şeylerden birini sorsalar takıntılı bir insan olmak derim 🥺 zihnimi kemiren her olgu yorulmam için bir sebep

Bu hayatta en zor şeylerden birini sorsalar takıntılı bir insan olmak derim 🥺 zihnimi kemiren her olgu yorulmam için bir sebep

aslında takıntılı birisi değilim ama 2016 yılında (bak tarih bile aklımda) güzellik merkezinden çıkarken danışmada ücreti ödedim işlemin ve cüzdanımı unutmuşum 🥺 sonra 30 dklık yolu gittim anca cüzdanımın yokluğunu farkettim merkezi aradım evet... hanım cüzdanız burada dediler onca yolu geri döndüm ve cüzdanımı aldım , yaklaşık aradan 6 sene geçti hâlâ dışarı belirli aralıklarla çantamda cüzdanımı kontrol ediyorum mesela oturduğum bir mekandan kalkarken ya da yarım saatte bir çantamda mı acaba diye kontrol ediyorum sürekli 😀 işte bu tek takıntım sanırım
Ben takıntılıyım evet itiraf ediyorum. Ama sadece sevdiğim şeylere, sevdiğim insanlara takıntılıyım.
Sahip degilsem sahip olmak için, zaten sahipsem kaybetmemek için acayip takıntılı davranabilirim.
Araba kapısı kilitleme düğmesine en az 2 en fazla 4 kere basıyorum :D , ev kapısını kitledikten sonra itmek, “en son” ben yazmalıyım :D takıntısı en zoru galiba
🤦🏻♀️bu ben
Ne günah işlediysek jsjssh 😅
Kaç paraymış bu otel?
Oldukça takıntılıyım her konuda. Yaşamın içinde insana, doğruya ve yanlışa dair her türlü şeye takıntılıyım.
4.367.700.000 Tl benim değerlemem. Uzerine eklenecektir muhtemelen
Gayrımenkul danışmalığı mı yapıyorsun
Eksperim.
Vicdansızlar
Cevap
15Cevap
Temizlik takıntım var
Bir daha düşünmeyeceğim dediğim konularda tekrar tekrar düşünmek olabilir sanırım. İstemsiz oluyor bu.
Kucuk seslere asiri duyarliyim bu durum asiri asiri yormaua basladi artik destek almayi bile dusunuyorum bin tane travmam hic biri icin psikologa gidem diye dusunmedim ama bunun icin gitcem mafeles
Evden çıkınca pencereleri kapattım mi acaba düşüncesi beni bitiriyor.
Su an dışarıdayım ve felaket yağmur yağıyor diyeceklerim bu kadar 😬😬😬😬
Benim öyle aman aman takıntılarım yoktur gece başımı yastığa koyunca uyurum ama simetri hastasıyımdır her şey düzgün olmalı yoksa fena halde canımı sıkar benim
Komple kendim yoruyor beni. Kendime baya takıntılıyor kaşım milim farklı olsa triplere giriyorum saçım tırnağım içinde geçerli bu 😂
Bazı şeylerde takıntılıyım. Bazı şeylerde ise diğer insanların reaksiyon göstereceği çoğu şeye karşı buz gibiyim.
Takıntılı degılım hem de hiç doğa ana.
Otel son ne olur , esnaf işi yap bişeyler 😂
4.367.700.000 TL ye değerledim 😂ne para var insanlarda :)))
Doğa ana telefon numarasını istemedim otelin 🥺
Bu yazdığın paraysa kac para yapıyor bu ve nasıl okunuyor 🥲
Ajsjsjs😂😂 işte birler onlar yüzler olarak say
Başta ki 436 ne yapıyor doğa ana bende milyondan sonrası yok çünkü 🥺
4 milyardan başlıyor iste 😂😂
Yenı para biriminde milyar yok doğa ana 🥺 olmasın ya n’olur olmasın
E tabi bi 128 milyar dolar değil ashshhd
https://ibb.co/ZcVbRNc
Emine abla gibi tavana bakıyorum 🤫
Bir sevgilimin olmamasını takıntı haline getiriyorum. Aşk konusunda takıntım tavan.
Gibi gibi. Bazen hayatımda yer edinemeyecek olan gereksiz insanları bile kafama takabiliyorum
görsel nasıl alaksız yaa oradan sarkan ip mi çalı mı?
İp ip 😂
Takıntılı değilim, ama geçici evhamlarım beni çok yoruyor.
Yolunda gitmeyen bir şey varsa, işler yoluna girene kadar kafam hep orada olur...
Şüpheci bir yapım var.
Kaç para istiyon otele
4.367.700.000 TL yazdim ben üstü olabilir tabi
Milyar milyon 😵💫
😂
Beni biraz aşıyor jhjh
Takıntılı değilim
Herseyi takiodum artik saldim
Bunlar hep rahat batması
Var ama pek değil
Takıntılıyım değmeyen insanları çok takıyorum 🙄
kapıyı kitledikten sonra kontrol etmek 😅