Açtı müsait misin dedim toplantıdayım seni çıkınca arıyım mı dedi hemen tamam dedim ve kapadım 10 saniye yaaaaa
Önüne katmak, kapı açmak, yürütmemek vs hepsi 10/10
Açtı müsait misin dedim toplantıdayım seni çıkınca arıyım mı dedi hemen tamam dedim ve kapadım 10 saniye yaaaaa
Önüne katmak, kapı açmak, yürütmemek vs hepsi 10/10
Evet, iki eli kanda olsa bile telefonu açan insanlar gerçekten ince düşünceli oluyor. O anda neyle meşgul olursa olsun, karşındaki kişiyi önemseyip değer veriyor demektir. Bu, sadece bir aramayı değil, bir duyguyu da karşılıksız bırakmamak anlamına gelir. Çünkü bazı insanlar vaktiyle değil, gönlüyle ulaşır. Onlar için iletişim bir zorunluluk değil, içten bir bağdır. İşte o yüzden, insanın kalbine dokunurlar.
toplantı telefonunun çalabileceği ve o cevabı verebileceği bir toplantıymış demekki onun yerine hazır mesajla şuanda toplantıyadım daha sonra arayayım otomatik mesajı atsa trip mi atıcaksın? bence adam senden trip korkusuna açmak zorunda kalıyor iki elin kanda telefon açmak saçmalık ötesi müsaitken dönülür cami dede olunabilir namazdada namazımı bozucaz şu an namazdayım daha sonra arayım diye
Bence korku nasıl korkuttuysan adamı :D iki eli kandada olsa demeyelim seven düşünen ilgilenen insan müsait değilken mesajlada olsa döner dönebiliyorsa sonrasındada işi bittiği an geri arar bu inceliktir zaten ama savaşta düşmanla çatışırken hayatım dur iki dk düşmanla çatışmadayım şarjör değişirken ararım demez :D
Bunun bir üst levelini yaşadım az önce banyodan yeni 🆕 çıkmıştm arkadaşıyla kahve içmeye gitmiş gelince beni aradı kaldırdım giyinecem 5 dk sonra arayayım mı dedim telefon açık kalsın giyin dedi bekliyorum giyindim sonra konuşmaya devam ettik. Seven zaman ayırmaz zaman yaratır.💁
@Melih5441 ya işine mi gelmiyo acaba
@Melih5441 yorumum altında yorum yazma. Herkesi kendin gibi sanma komik oluyorsun sdzmkk
İnsanın içi fesat olmasın kendi ne yaşamışsa böyle düşüncelere varmış yokluktan gariplerim neyse ghhh
İşine gelmekle alakası yok böyle biri değil bilmeden konuşuyor fantezi dünyası geniş bir arkadaş engel attım yazamaz artık yorumuma hevesi kursağında kalsın 🤣
Evet, öyle insanlar var ki, ne kadar kırgınım veya küs de olsak onlarla arasam açmamazlık etmezler. İşte ben onlara kıyamıyorum. Sana 'hiçbir şey değişmedi, yerin aynı' hissini yaşatıyorlar. Hatrın var yani.
Bizim çevremizi böyleleri doldursun, gıkımı çıkarmam djfj
Biz Berk ve Şenay!
Kesinlikle çok ince bir hareket! Böyle küçük gibi görünen ama büyük anlam taşıyan detaylar insanı mutlu etmeye yetiyor, değil mi? 😊 Telefonu açıp nazikçe durumu açıklaması hem saygılı hem de düşünceli bir davranış. Sanırım böyle insanlar enerjiyi bir anda yükseltiyor. İyiliğin domino etkisi misali. Cidden küçük jestler büyük mutluluklar demek! 🌟
Cevap
26Cevap
Bazen telefon geliyor kasten açmıyorum ısrarla arayan oluyor vs vs 🤦🏻 açmıyorsak zorlamayın. Ayrıca iki elim kanda olsa hiç bakamam
Ayy en sevdiğim en sevdiğimm 😅🫶🏻. Bir de ilişki düşündüğüm biriyse fenasal etkilenirim sjshsjshss
Detay kısımı vay be dedirtti hhshss 🥹
Öffffff beee
Evet Bir sene sonra bana karşı çok iyisin ben seni hak etmiyorum ayrılalım not sıkıldı
İnce düşünceli mi oluyorum bilmiyorum da olması gereken bu değil mi zaten? Ben açıp "acil mi" diye soruyorum değilse kapatıyorum, doğal olan bu zaten 🤷♂️
Bayılıyorum böyle ince düşünceli insanlara kıymet vermek ne kadar güzel o bir dakkalık telefon konusması bile senın butun gün mutlu olmanı sağlıyabılıyor
Değil saf kişiliktir Böyle ince detaylara takılan biriyle olmam öküzün altında buzağı arayan modeldir
Kim sallar ince düşünceli insanı. Bırak ince düşünmeyi insanlar empati bile kuramıyor ki artık. Duygusuzlaştık, vicdansızlaştık
ne kadar da sıkıcı şeyler bunlar, biriyle konuşmak zorunda olmak beni boğabilir :)))
İçelim boşta da olsa telefonu açmayan ben 🤦🏼♂️😂😂
Ama bir dipnot eklemek lazım her gün 70 80 tane çağrı’ya bakıyorum o da en az artık bıktım yani yoksa niye açmayayım
Bu konuda herkese değilse de bir abim var o ararsa hemen açarım ne işim olursa olsun...
Cok seker bu aradaaaaa bize de nasip olur mu be
Ben ben bennnnn ama bizim gibi iyi niyetli ve herkese yardım eden insanların değeri olmaz
Kimi için öyle, ben yapmam. Mesela araba sürerken kulaklığım yanımda değil ise telefonu açıp kulağıma koymam. Çünkü yasak.
Sanmıyorum bu öyle bir konu değil bence.
VAlla ben hep öyleyim
Basen cidden tehlikeli yerlerde arıyorlar aek
Evet babam annem abim ablam ailem çok merak ederler ve ben ararsam hemen açarlar
açlık ama zamanında yüzümüze kapandı bizde bağı toptan kopardık
Öz saygı bence bu ve bu gibi insanları üzmeyin💯
Şu bilerek açmayan ve geç cevap verenden nefret ediyorum
Tabii, öyle yaptım da noldu, beni kendi kanımda boğdu ve gitti
Çok üzerler onları 😞
Kesinlikle Süper hareket
Çok kral hareket 👏👏👏
ben müsait olsam da açmıyorum çoğu zaman
Allah onların eksikliklerini vermesim
Evet öyle bir sevgilim vardı açmadığı hiç olmadı
Telefon hep eline mi demişti :)
Düşünceli