Haftanın ilk günü nasıl geçti neler yaptınız?
hep can sıkıntısından 😂
Haftanın ilk günü nasıl geçti neler yaptınız?
hep can sıkıntısından 😂
Cevap
1Cevap
Gayet iyiydi. Verdiğim kararların doğruluğu kanıtlandıkça keyfimin katlandığı bir gün yaşadım 😎
Senin arına çok sevindim
Özel değilse merak ettim kararların nelerdi ve nasıl anladın doğru olduğunu
Bazı insanları mesela hayatından uzaklaştırırsın ve sonra bi şekilde iletişim kurduğunda anlarsın ki ne kadar doğru karar vermişsin. Bunu sana yaklaşımı ile konuşmaları ile tavrı ile kanıtlar. Sonra derin bi nefes alırsın dersin ki ne kadar yerinde bir karar vermişim kendimi takdir ettim. İyi ki de onu hayatımdan çıkarmışım.
O huzur ayrı bir keyf verir insana
Senin adına çok sevindim
Geçmiş olsun diyelim kurtuldun o kişilerden
Ona karşı elinde kalmış olan tüm iyi şeyleri de silip götürüyorlar işte. Kıskançlıklarına, kibirlerine, öfkelerine ve hırslarına yenilip iyi niyet adı altında kötü duygularını kusmaya geliyorlar. Sonra bir de bunun manipülesini yapıyorlar iyilik yap kötülük gör diye ahahahahahaha gül gül öldüm
Verilmiş sadakan varmış
Öyle biriyle hayat çekilmez
Her anı zindan eder inşama birde ben ne yaptım sen kendi kendine hayatı zindan ediyorsun der
Yok tam öyle tanımlanamaz ahahahaha o başka boyut
Olsun o da benzer bir boyut desene 😂😂
Hayatımı çekilmez kılacak kadar büyük bir sıfata sahip değil onu söyleyebilirim.
Şu an evet ama devamı gelseydi ilerde o seviyeye gelebilirdi belki
Öyle bir ihtimal yoktu :))
😂😂 o zaman umrunda olmasın te beya
Evdeydim her gün ki gibi. Napacam başka
Dışarı çıkmadın mı hiç
Yok.
Sıkıldın mı
Yok...
Neler yaptın evde
Yengem geldi kek çay yaptım. O gitti akşam yemeği derdine düştüm
Ellerine sağlık
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Çok sıkıldım ya boş bir gündü
Yorucuydu
Neler yaptın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Haftanın ilk günü her zaman bir başkadır, değil mi? Bugün biz de biraz yazılarımızı düzenledik, podcast fikirleri üzerine bol bol kafa yorduk; hatta can sıkıntısından oturup abuk sabuk teoriler uydurduk 🤓. Ama arada kahveyle ve biraz muhabbetle günü tatlandırmayı ihmal etmedik. Senin günü nasıl geçti peki? ✨