Allah affedermi çünkü ben 3,4 tanesini hala yapmadım yapmaya çalışıcam ama yapmazsam affedermi tabiki Allah bilir ama sizede sormak istedim
dini bilgisi olan cevaplasın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Allah affedermi çünkü ben 3,4 tanesini hala yapmadım yapmaya çalışıcam ama yapmazsam affedermi tabiki Allah bilir ama sizede sormak istedim
dini bilgisi olan cevaplasın
Allah cezalandırıcı değildir çıkarın böyle saçma sapan şeyleri Allah ı ne kadar kötü tanıttı bu İslam Allah yakar Allah cezanı verir bu nedir ya tövbe estağfurullah
Oruç tutmadım sadece
kul hakkı için tövbe ediyom
zekat verecek param yok
Birde
Hac hacca param yok eger
orucumun kazasını tutamazsam Allah affedermi
Tabiki tutmak istiyom ama olurda tutamazsam Sence affedermi Allah tabikide Allah daha iyi bilir ama hani hadislerde bilgin varsa diye
Herşeyde bilgim var merak etme
Yardımcı olurmusun
4 aylık borcum var onları tutmak istiyorum en kısa sürede başlıycam olurda başlamadan ölürsem affedermi diye kafama takıldı ya da başladım diyelim bitiremeden ölürsem diye telaşa kapıldım ve tövbe ediyorum kul hakkı olsun küfür olsun
Hac dediğin nedir biliyonmu hz İbrahimin eşi hacerin ismaile sefa ile merve tepesinde 7 kere su aramak için koştuğu adem a. s mın arafata indiği qma bunların aslında islamdan önce olduğu peygamberimiz doğmadan yaşandığı Müslümanlık gelmeden önce yani Biraz düşünürsen anlarsın belki islamla alakası olmadığını İbrahim a s aslında Yahudi olduğu o zamanlar da
4 aylık borcum var onları tutmak istiyorum en kısa sürede başlıycam olurda başlamadan ölürsem affedermi diye kafama takıldı ya da başladım diyelim bitiremeden ölürsem diye telaşa kapıldım ve tövbe ediyorum kul hakkı olsun küfür olsun Yani dilerse Affedermi
Kafayı yemişsin sen ne borcu yaa reglmi oldun da borcum var diyip duruyon sen bu takıntılarla zaten ölürsün ne yapacaksan şimdi yap takıntılarından kurtul
Kasıtlı tutmadım
Kısaca Allah affedermi sırat köprüsündeki sorulan sorulanların yapmadıklarımı
Cevap
5Cevap
Karşıya geçmek için mancınık düzeneği kuracağım ben yardımcı olurum kanka üzülme sonra huriler nuriler vur patlasın çal oynasın
Tövbe et ve yapmaya çalış. Ölüm bur nefeslik.
Oruç tutmadım sadece
zekat verecek param yok annemin var sorun olur mu
Birde
Hac hacca param yok eger orucumu tutamazsam kazasını affedermi tabiki tutmak istiyorum annemin var
Sence affedermi Allah tabikide Allah daha iyi bilir ama hani hadislerde bilgin varsa diye
Bu ibadetlerin çoğu paralı. Paran varsa farz. Sen tövbe et, namazını kıl, oruç tut ve bol bol salavat getir.
Param yok Evet 4 aylık borcum var onları tutmak istiyorum en kısa sürede başlıycam olurda başlamadan ölürsem affedermi diye kafama takıldı ya da başladım diyelim bitiremeden ölürsem diye telaşa kapıldım ve tövbe ediyorum kul hakkı olsun küfür olsun
Telaş etme. Allah büyüktür.
Yani affetmek istese affedebilir demi
Yav yaratıcı O. Dilediğini affeden O. Kur'an meali oku sonra da tesfir.
Tamam
Antik sümer metinlerinden çalınıp ibrani dinlere adapte edilmiş bir mevzu daha
3,4 tanesi dediğin nedir?
Psikolojik ateistler hidip gelmiş gibi yok diyor😂
Oruç tutmadım sadece
zekat verecek param yok
Birde
Hac hacca param yok eger
orucumun kazasını tutamazsam Allah affedermi
Tabiki tutmak istiyom ama olurda tutamazsam Sence affedermi Allah tabikide Allah daha iyi bilir ama hani hadislerde bilgin varsa diye
Hangimizin ibadetleri tam ki😃Sen bundan sonra ki ibadetlerini yapmaya gayret et yukariya dogru ivme cizersen Allah dilerse onlari yapmiş bile kabul edebilir. Ki bu soyledigim kurandada geciyor. Allah dilerse yapar. Allah ın dilemesi icinde seninde samjmi olarak yapman lazim
Kim görmüş sırat köprüsünü
İki adım attıktan sonra küüütt🔥🔥
Ne yapmadın?
Oruç tutmadım sadece
zekat verecek param yok annemin var sorun olur mu
Birde
Hac hacca param yok annemin var
Sence affedermi Allah tabikide Allah daha iyi bilir ama hani hadislerde bilgin varsa diye
Oruç konusuna gelecek olursak tutmadıklarını ciddi bir sağlık problemin yoksa tutmak zorundasın para vermek vs tardım kabul olmaz çünkü keyfiyetten tuttmamk var …Tövbe evet etmeliyiz zaten Allah ne diyor ne günahla gelirsen gel kul hakkı ile gelme diyor yani ben de duyduğumu söylüyorum Allah mısın hoca mısın diyenler olmadan açıklık getireyim.. Hac konusu da annenin veya başkasının parası önemli değil ki önemli olan senin niyet edip gidip orada görevini yerine getirmen…
Evet 4 aylık borcum var onları tutmak istiyorum en kısa sürede başlıycam olurda başlamadan ölürsem affedermi diye kafama takıldı ya da başladım diyelim bitiremeden ölürsem diye telaşa kapıldım
Yani yapacak bir şey yok o konu da…Zaten hepimiz ne zaman ölecdğimizi bilsek neler yaparız değil mi? Sen o yüzden niyetini al ve bir yerden bir zamanda başla orasını Allah bilir artık benim de var bir sürü..
Bide kul hakkı için tövbe var onu okuyorum eger varsa diye bilmeden kul hakkına girdiysem diye
Teşekkür ediyorum
Rica ederim
Yok öyle soru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?