Günün normal kahvaltı yaparak başladım annem babamla oturdum kahvaltı yaptım televizyonda haberleri izledim ondan sonra yazdığın ön verandasına çıktım orada 12'ye kadar biraz kızlarsoruyordu takılıp ondan sonra da saat 12.00'de kahve içtim Saat öğleden sonra 13.00 gibi odaya çıktım bilgisayarıma açtım dizi izledim burada yorum yaptım oyun oynadım saat 5 gibi de aşağı iniyorum şimdi oturuyorum haberlere bakıyorum Halk TV'de
Biraz Ağrı kesici biraz sakinleştirici mi daha yeni basliyrouz bu nasıl pazartesi sendromu böyle 😅🤣 suyun içinde eskiden altın çikolatalar vardı onlardan var sandim 😅
Umarım sonu böyle gitmez diyelim o zaman dikkat et kendine sabah sabah sakinleştirici falan hiç iyi görmedim seni 🤣 doğruyu söyle gerçek altını birikimini evde bırakmayıp sulukta mi tasiyirsun şimdi aklıma geldi çok mantıklı 😅😜😂
Açıkçası güne çok güzel başladım diyemiyorum. İşlerimi hallettikten sonra eve gelmek durumunda kaldım. Evdeyim ancak evden halledebileceğim işlerimi yapıyorum. Ağrı kesici ve kahve ile günüme devam ediyorum