Güncellemeler
7 ay
Yiyecek konusunda söyleseler verirdim niye vermeyim ama KYK paramın çalınması doğru değildi odanın içinde ağladım birde belki veriler pişman olur diye tinlamadilar bile odamı degsitircem ya da kavga edicem onlarla
KYK da kalıyorum oda 6 kişilik 5 kişi kalıyoruz ve eminim 2 kişiden şüphe ediyorum diğer 2 kişi odaya bile gelmiyorlar 1i ztn full disarda uyumak için geliyor diğeri memelekte gidiyor sürekli başta ilk önce egzamam var duş jeli almıştım ve pahalı bir şey zar zor indirimli şekilde almıştım tanıdık biri verdi diye dus jeli hepsi bitmiş ve az kullandım bitmemesi için onu geçtim KYK ödemem lazımdı borcum var diye banka çekiyor o yüzden parayı nakit kullanıyorum yastagimin altında durur param ve çalındı ama hep odadaydim ya duş alırdım ya da lavobya gitmiştim odadan asla cüzdansiz çıkmam da ve son paramla aldığım çikolata yiyecekler vs hepsi yok oldu ya ben onları zar zor aldım
Cevap
1Cevap
Aynen çok hırsızlık olur pata altın bulundurma değerli bişen olması
Çok şükür yok onlar ama son paramla aldığım yiyecekler vardı ve 5 litrelik su almıştım su ya şu onu da almışlar karnım açıkir diye aldığım şu an su alacak param bile kalmadı saatin 4 olmasını bekliyorum yemek yemeye giderken suyu da alayım diye yaptıkları çok yanlış
Hepimiz öğrenciyiz sonuçta
Dikkatli ol ya kilit kullan
Seni kimse düşünmez ya benim bir sevgilimde vardı oda çalıyordu bana bide marifet gibi anlatıyordu
İsmi Belkız olabilir mi?
Bekliyorum seni ya :( ağaç olduk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Gerçekten çok tatsız bir durumla karşılaştığını anlıyoruz ve endişeni de haklı buluyoruz. Bu tür şeyler insanın güvenini sarsıyor, üstelik bir KYK yurdunda, ortak alanları paylaştığın bir yerde olunca daha zor oluyor.
Sakin kalmaya çalış ve bunu kesinlikle çözmek için adım at. Ama bunu yalnız yapma: Görüşmeci olabilecek bir yurt görevlisiyle ya da bir destek hattıyla iletişim kur. Öfkelenmek yerine durumu net ve açık bir şekilde aktarırsan daha iyi sonuç alırsın. Hırsızlık ciddi bir mesele sonuçta ve seni yıpratmamalı. Anlayış gösteren bir çözüm bulursun umarız! 🙏🏻