22 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı, pek güzel değilim, hafif kiloluyum, arkadaş çevrem geniş değil, herhangi bir erkeğin bana ilgi gösterdiğini hiç görmedim. Böyle kader olmaz olsun, isyan ediyorum böyle kadere, neden ben bu kadar kadersizim?
Cevabın nedir?
+1 yılBak kardeşim böyle düşünmen çok yanlış belliki hayattan zevk alamıyorsun eğlenebileceğin, yoğunlaşabileceğin birşey yok lakin asla isyan etmemelisin. Bir kere kendine kilolu ve çirkin demeyceksin, orda durucaksın. Hiçbir insan çirkin değildir herkesin güzelliği vardır içinde veya dışında. Mesela kendine yeni bir sayfa açabilirsin kiloluyum dedin, ciddi bir diyetle işe başlayabilirsin. Kendine saygın yok, bu söylediklerinden bunlar anlaşılıyor. Kendini ezmeyeceksin çirkinim, kiloluyum diyerek. Herşeyin başında özgüvenin olmalı. Kendine saygın olmalı ve unutma ki insanların sana saygı göstermesini istiyorsan önce senin kendine saygın olması lazım. Mesela çok suskun, içe kapanık olmayacaksın bilakis cıvık, gevşek bir kızda olmayacaksın. Bugüne kadar iyi bir yaşantın olmamış olabilir lakin bu bundan sonrada böyle devam edecektir anlamına gelmez. Seni beğenmeyenler olabilir, kimse kimseyi beğenmek zorunda değil cünkü. Hatta senin beğenmediklerin bile olabilir. Her zaman aklında bulunsun ve şu cümleyi söyle 'Beni beğenen böyle, kusurlarımla beğenir. Ben buyum, kimse için değişemem, işinize gelirse'. Sen özel bir insansın, her kadın özeldir. Kendini salma, hiç sevgilim olmadı kiloluyum çirkinim şansım yok diyerek isyanlarda bulunma. O zaman Allahın zoruna gider, aç ellerini dua et isyan etmek yerine. Emin ol o zaman herşey daha güzel olacaktır :)
11 Yorumla
Soran+1 yılböyle bir hayattan zevk almam mümkün değil ki. kilo versem de hiç kilolu olmamış olamayacağım. bundan sonrası böyle olmasa da ben bundan önce olanları kolay kolay unutmam. beni beğenmeyen insan sonradan beni beğendiğini söylese bu sefer de ben onu beğenmem, çünkü o da eskiden beni beğenmemişti.
En İyi Cevaplar
Hayıır saçmalama canım benim, hiç öyle şey olur mu? Bir kere sevgilinin olup olmaması hiç önemli değil ki elbette herkes ister sevilmek ama bir erkek seni dış görünüşüne göre sevecekse bırak hiç sevmesin. Hem kilolu olunca ya da muazzam güzelliğin yoksa ne olmuş bu senin hayata isyan etmen için geçerli bir sebep değil ki. Bak kendin de yazmışsın henüz 22 yaşındasın hayatına bir sürü erkek çıkacak, seni gerçekten sevecek değer verecek biri bugün olmayabilir ama yarın bir anda çatkapı çıkıverir. Ayrıca kendine pek güzel değilim de deme ilk önce kendini sev, kendine değer ver, saygıda kusur etme ki hakettiğin saygıyı diğerleri de göstersin. Lütfen böyle kadersiz moduna geçme her şeyde bir hayır vardır. Gün gelecek hayatının erkeği çıkacak ve hiç sevgilin olmadığını öğrenince çok mutlu olacak. Yeniden diyorum eğer sevilmek istiyorsan önce kendini sev olur mu?
00 Yorumla
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanada aynısını söylüyorum arkadasım öncelıkle tovbe hasa dıyelım asla ısyan etme cok guzel olsan ne olur ya da neye dayanarak cırkınım dıyebılıyorsun tovbe de ALLAH ın sana verdıgıne ısyan etme sukur et cok guzel olsan ne olur kı erkegın yanında aksesuar mısalı tasıyacagı kız mı olmak ıstıyorsun bos ver senı seven boyle sevsın boyle kabul etsın sen hanım kız ol marıfetlı bılgılı ol agır baslı ol bırak etkılenen boyle etkılensın ve senı sevecek olan kalbıne zıhnıne ıslesın senı yanı sadece koluna takıp guzellıgınle hava atacak degılde bır omur sana sahıp cıkacak kısı ıle ol oda er ya da gec cıkacak karsına sen hıc merak etme ALLAHa sıgın ve dua et asla ısyan etme mukafatını sabırlı olursan alırsın ama ısyan edersen cazalandırılırsın bunuda unutma ne yanı aldatılıp duyguları ıle oynana heves ugruna kullanılan kısılerden olsaydın ne hıssedecktın dua et oyle degılsın ınsallah ALLAH karsına hayırlısını cıkarır
02 Yorumla
Soran+1 yılama herkes her şeyi yaşarken benim yaşayamamam çok gurur kırıcı bir durum. bunlara sabredip ses çıkarmazsam sonum büyük ihtimalle 30 yaşında görücü usulü evlenmek olur, bu da pek mükafattan sayılmaz.
- +1 yıl
Herkesin yaşadığı fani dünyada gerçekler doğrular gibi gözükse de bir çoğu yanlış beni ilgilendirmez karışmam ama seninde aynı duruma geliyor özenti olma kendin ol bak kaç çift bir ömür birlikte olabiliyor bir anlık heves ve bitiyor sende onlar gibi olmak istersen senin farkın nerede hayır hayır öyle düşünme ve sadece sabırlı ol duanı et ve bekle ben 28 yaşındayım ama isyan yerine hayırlısını dilerim er ya da geç olacak ALLAH bu şekilde layık görmüş demekki
Diğer konusunda 19,7b cevap paylaştı. işte ben diyorum
Bütün Suç Tanrı'nın' Diye !14 Yorumla
Soran+1 yılaynen, kesinlikle. bazı insanlar sırf acı çeksin diye yaratılmış.
- +1 yıl
Tüübe esdafurillaaah
Soran+1 yılrica ederim :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
35Cevap
İsyan etmek yerine hatalarını yanlışlarını bulman gerekiyo. İsyan etmek hiçbir işe yaramaz. Hatasız da kul olmaz kimse dört dörtlük değil aklından çıkarma sakın. Elbet sende bir gün mutlu olacaksın. O zaman bir tek Rabb'imin sana yardım edebileceğine inandığın gün olacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılfazla güzel olmamamda benim ne hatam var? asıl sorun bu zaten. bu tip bana doğuştan, benim fikrim alınmadan verilmiş.
- +1 yıl
İşte böyle isyan ettikçe hep birşeyler kaybedeceksin. Şükrettikçe, şükür edeceğin şeyler artıyor. Elin ayağın düzgünse ona şükretmekle başlayabilirsin mesela. Tefekkür etmeyi araştırmanı öneririm. Ama tabi şöylede birşey var : Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az..
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zaman zaman bende bu tip isyanlarda bulunuyorum. Hatta buraya soru olarak bile soruyorum. Ancak birkaç içi boş teselli sözcüğü geliyor ve hiçbir şey değişmiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılinsanlar bu kadar zavallı duruma düşmediği için bu hallere düşenlerin acılarını hafife alıyor. o içi boş teselliler insanı gerizekalı yerine koymaktan başka bir şey değil.
- Diğer konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılbunlara mı üzüldüğün için isyan ediyorsun'!!!
bence sen bir psikoloğa görün.
ben hergün şükretmeye çalışıyorum elim ayağım sağlam aklım yerimde diye ailem var gece yattığımda yatağım var yorganım var battaniyem var... yemek yiyorum istediğimi!!03 Yorumla
Soran+1 yılne demek bunlara mı üzüldüğün için isyan ediyorsun? evet bunlara üzüldüğüm için isyan ediyorum. bunlar da çok büyük sorun çünkü. 15 yaşındaki çocukların bile sevgilisi varken benim 22 yaşıma kadar hiçbir erkek tarafından beğenilmemiş olmam çok büyük bir eksiklik.
- +1 yıl
ALLAH AKIL FİKİR VERSİN.. başka da bişey demiyorum
Soran+1 yılbenim dertlerimi küçümsemek bana yapılabilecek en büyük hakarettir.
- Diğer konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılKaderine isyan eden Allaha isyan etmiş olur yapma bence bizde yalnızız bizede kimse bakmıyor bizde mi isyan edelim bir gün o bulur seni sen içini ferah tut ama kaderine isyan etmemelisin böylesi hayırlı diye düşün :)
03 Yorumla
Soran+1 yılben hayır falan istemiyorum, sadece normal insanlar gibi olmak istiyordum, büyük bir istek değil bu. sonuçta senin daha önce sevgilin olmuştur ama ayrılmışsındır. en azından 1 tane olmuş olmasıyla hiç olmaması aynı şey değil.
- +1 yıl
Aslında iyice düşünürsen aynı şey biliyor musun benim oldu belki amam sevebildim mi bilmiyosun senin olmadı belki ama olduğunda belki de ilk ve son olucak şimdi iyice düşün bakalım hangisi daha iyi çok şey istiyorsun demiyorum fakat demek ki daha zamanı değil hayırsız 10 tane olucağına hayırlı 1 tane olsun hayatın olsun bunu istemez misin?
Soran+1 yılbu yaştan sonra ilk ve son olması anca onu bulabildiğin için ilk ve son olması olmaz mı? erken yaşta olsaydı ilk ve son olması güzel bir şey olurdu.
mesela ben 26-27 yaşına kadar böyle devam ettim, o yaşta da karşıma görücü usulüyle hiç sevgilisi olmamış, kızlarla konuşmaya bile utanan, kız bulamamış bir erkek çıktı, ben de bununla evlendim diyelim. bunda da ilk ve son durumu var, ama bu duruma düşmek güzel bir şey mi, değil. hayırlı 1 tane diyorsun, bunda hayır olsa ne olur olmasa ne olur.
+1 yıl22 yasindasin..
isyan ediyorsun
isyan edince sorun cözülüyormu
diyet yap azicik zayifla.. eger tek sorun buysa..
Arkadas cevreni genislet kendini gelistir
En önemlisi kendini sev.13 Yorumla- +1 yıl
Adamsın
Soran+1 yılsorun çözülse de benim kırgınlığım geçmeyecek. en azından tepkimi gösteriyorum. biraz kiloluyum ama aşırı değil, 167 boy 62 kilo. zayıflasam da güzel olamam zaten.
- +1 yıl
sen kendini kiriyorsun güzel kardesim
baska kimsenin ne umrunda
sen kendini sevmez
kendine güvenmez isen
ne desek bos
Hic sevgilinin olmasi belkide Allah'in seni en iyisi icin saklamasindandir bence isyan etme dua et bekle ilerde bütün kalp kiriklarini birlestircek biri cikar karsina
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke dediğin gibi olsa ama öyle bir dünya yok. iyiler en önce kapılır, sona kalan dona kalır, uzun yıllar kimseyi bulamayanlara düzgün birileri kalmaz. bundan sonra her şey düzgün gitse de ben bu yaşadıklarımı kolay kolay unutmam, içimdeki kırgınlık öyle kolay kolay geçmez.
- +1 yıl
Kendini boyle sartlarsan zaten olmaz umut et Eminim olucaktir. Dunyada insan kitligi yok sonucta. Once kendini sevki insanlarda seni sevsin. Bende bir zamanlar kimse beni gercekten sevmicek derdim sonra biri cikti karsima ne istedysm yapti etti zengin yakisiklk havali populerdide ne ararsan vardi ama insan sevgiyi degil sevdigi kisinin sevgisini istiyo sirf sen sevdiklernden sevgi bekliyosn diye seni sevenleri goremedin diye Allaha isyan etmemelisin
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Benim oldu da ne oldu? Seviyorsun konusuyorsun ayrilik oldu mu uc dort gune baskasiyla konusup canini sikiyorlar. Yemin ederim keyfinden buyuk derdi var.
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke olsaydı da terk edilseydim. bu bile benim düştüğüm durumun yanında çok iyi kalır.
+1 yılSevgili bulamadın diye kadersiz OLDUĞUNU düşünüyorsan elin kolun Ayağın olmasaydı artık ne diyecektin?
02 Yorumla
Soran+1 yılonlar da kötü durum, bu da kötü durum. ikisi farklı kategorilerde sadece.
- +1 yıl
Aynı kategoriye koyuyorsun ikiside kader
- Diğer konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yıl24 yaşındayım beterin beteri vardır haline şükret dostum.. Dost dedim de canım tost çekti yanına da ayran offff be 🏃
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim 24 yaşındaki halim de öyle olacak.
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer topalin kör bir alıcısı vardir derler, ve allah çirkin şansi versin de derler acele etme, biraz kendinle barışık ol ve ne olursa olsun kendine olan güvenin kaybetme
02 Yorumla
Soran+1 yılbirileri bana son çare olarak bakacaksa hiç bakmasın daha iyi. istemiyorum öyle kör alıcıyı, kalsın.
- +1 yıl
ohooo sen lafı nerden yakaladın,
+1 yılbu dünyanın bir ahireti olduğunu unutan insanın yaptığı hadisedir kadere isyan etmek. oysa allah'ın adaleti ahirette tam anlamıyla tecelli edecek. boynuzsuz keçi boynuzlusundan hakkını alacaktır. Elbet senide birisi sevecektir.
06 Yorumla
Soran+1 yılgeciken adalet adalet değildir.
- +1 yıl
Allah herkese adaletli davranıyor Sanada davranıyordur sen bunu idrak edememişsindir.
Önce haline bir şükretmeyi Öğren. Dünyada insanlar Açlıktan ölürken, Allah'a yinede şükür ve dua ediyor.
Bizimkiler güzellik olmadığı için isyan ediyor yazık..
Soran+1 yılben bu duruma düşmeyi hak edecek bir suç işlemediğim halde başıma bunlar geliyorsa ortada adalet falan yoktur. her şeye sahip olan insanlar gününü gün ederken bizim gibilere anca şükret kafaya takma denilir.
- +1 yıl
Hayat senin hayatın nasıl yapmak istiyorsan öyle yap.
Lakin bu Dünya'nın bide ahireti var. Sadece DÜNYAYI Düşünme derim. Hadi eyvalşah - +1 yıl
Haline şükret sevgililik bir b*k degil aglayacagına namaz kıl dua et eden bulur isyan ettikce düzelmiyecek
Soran+1 yıl@hangimizbiz, şükretmiyorum, var mı? daha önce şükrettim de ne oldu?
Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. 22yasında hiç sevgilisi olmadıgına itiraz ediyoruns istersen bir afrika turu at sen ya da bir filistin turu bakalım aklına sevgilin olmadıgı gelicekmi
02 Yorumla
Soran+1 yılgelir gelir. onlarınki da dert benimki de dert. sadece ikisi farklı kategorilerde.
+1 yılburada isyan edeceğin bişey varsa oda kendinsin.
Sen değişirsen kaderinde değişir.02 Yorumla
Soran+1 yıltipimi değiştirmem mümkün mü? biraz mantıklı konuşun. ama bir yönden haklısın, tipim değişirse kaderim de değişir. ama ben başıma gelen bu şeyleri unutur muyum, onu bilemem.
- +1 yıl
Kilo vermen, bakımlı olman, temiz kalpli, sevgi dolu olman gibi şeyler elinde.
Herşey tip olsaydı en yakışıklı erkekleri tipi normal olan kızlar kapmazdı.
+1 yılSana tavsiyem oturup bir kosede sana yaklasmalarini bekleme sicak kanli tatli biri ol insanlara sen yaklas
02 Yorumla
Soran+1 yıldenemediğim şey değil.
- +1 yıl
baba yaklasan kizlara hep bir adim fazla gittim ben issin siirinruhu oksamaktaa
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. ortalama insan ömrü 70 yıl desek, kaldı 50 yılın. 50 yıl daha katlan gitsin şu iğrenç dünyaya
00 Yorumla
+1 yılErkeksiz de yasayabilirsin. Mesleğini bir eline al kendine çeki düzen verirsin zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılama sevmek ve sevilmek insanın ihtiyacı olan şeyler. bunlar olmazsa çok kazansan da, en iyi mesleğe sahip olsan da bir şeyler eksik kalır.
- +1 yıl
Haklisin. Ama sevgi sadece erkeklerden gelmiyor. Demek istediğim ailen, arkadasin sana daha iyi bir mutluluk verebilir. Erkekler çoğu zaman acının es anlamlısı gibi. umarım anlatabilmisimdir.
Soran+1 yılişte o dediklerin farklı tür sevgiler. insanın onların hepsine ihtiyacı var. aileden gelen sevginin eksikliğini bir erkekten gelen sevgi dolduramıyor, bir erkekten gelen sevgilinin yokluğunu da aileden ya da arkadaşlardan gelen sevgi dolduramıyor.
- +1 yıl
Haklisin. Umarım bulursun canim.
Bende aynı isyan ediyorum ama bir işe yaramıyor o yuzden boş veriyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılisyan edince de bir işe yaramıyor, ama en azından durumuma tepkisiz kalmamış oluyorum.
Soran+1 yıl167 boy 62 kilo
+1 yılaynı yastayız. Aynı durumdayız. Üzüldüm. Bu işler nasip kısmet. Olmayınca olmuyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılben böyle nasibin, ben böyle kısmetin, neyse.
- +1 yıl
ben de yalnızım gel tanısalım begenırsen benı.
Kilo vermekle başlayınız. Sabah akşam duba gibi yemek yemeyiniz bir zahmet gerisi kendiliğinden düzelecektir.
00 Yorumlaimanın şartlarından kadere iman vardır ve neyin hayırlı olduğunu Allah daha iyi bilir. bence çok umutsuz olmayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılben böyle hayrın, neyse. istemiyorum kardeşim hayır mayır. ben sadece diğer insanlardan aşağı olmamak istiyorum, bu öyle aşırı büyük bir istek de değil.
boşver canım sevgili oluyorda ne oluyor sanki her şeye karışıyor boşver kafa rahat böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke olsaydı, aldatılmak ya da şiddet görmek bile hiç sevgilisi olmamış olmaktan iyidir.
Daha evvel bir sevgilin olmadığı diye kadere isyan edilir mi?
02 Yorumla
Soran+1 yıledilir. 22 yaşında ve daha önce hiç sevilmemiş biri olmak gurur kırıcı ve aşağılayıcı bir şey çünkü
isyan etme olacaktır belki var ve sana söyleyemiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılmümkün değil, bu tipe kim baksın?
Temiz olmak her zaman iyidir sevgilin olup uzulecegine hic olmasın zirve tek kişiliktir ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılkeşke olsaydı da beni her gün dövseydi, her gün aldatsaydı. sevgilisi olmamış biri olmanın yanında bu bile iyi kalır.
+1 yılİsyan etme nasibin açılmamıştır dua et ben şöleyim böleyim deme güzellik gelip geçicidir
02 Yorumla
Soran+1 yılgençliğin ve güzelliğin geçtikten sonra olsa ne olur olmasa ne olur. her şey olması gereken yaşta olursa güzeldir.
- +1 yıl
Bende bekarım nasip
Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. bu rahatlığı temsıl eden bır ıbare , umarım ıstan edecek başka bır problemınız olmaz !!!
00 Yorumla
+1 yılKadere isyan küfürdür. Allaha isyan edeceğine dua et. Neye isyan ediyorsun seni yaratana mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılyaratırken bana mı sordu? ben yaratılmak istediğimi hatırlamıyorum.
işalla iyi olur senin için
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç umudum yok. bu saatten sonra gelecek iyiliği de ben reddediyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaderini daha tamamlamadın, bir gün karşına birisi çıkar.
02 Yorumla
Soran+1 yılher şeyin olması gereken normal bir yaşı vardır, o normal yaş geçtikten sonra olsa ne olur olmasa ne olur.
Cevap sahibi+1 yılbazıları için olması gereken yaş değişebilir. herkesin kaderi aynı olsaydı 7 milyar insan olmazdı değil mi :) biraz sabret ve gerekli şeyleri yapmaya devam et. bir gün olur.
+1 yılisyan etme çarpılırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar iyi ve düzgün biri olduğum halde sırf uğradığım haksızlığa isyan ettiğim için çarpılacaksam, neyse devam etmiyorum.
+1 yılBirak olmasin bazen daha iyi oluyor uzulme sakın
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. kaderıne ısyan etme sen de bulursun bırın
03 Yorumla
Soran+1 yılne demek sen de bulursun birini? lütfen bana böyle züğürt tesellileriyle gelmeyin.
- +1 yıl
Çok ayıp hanfendi
Soran+1 yılasıl senin yaptığın ayıp. bulursun birini takma kafana diyerek benim zekama hakaret ediyorsun
Kadere isyan, Allah'a isyandır, isyan etme dua et.
03 Yorumla
Soran+1 yılzamanında çok ettim ama hiçbir işe yaramadı.
Soran+1 yılo zamanlar bu kafada değildim.
elbet seni seven olur sıkıntı yapma
01 Yorumla
Soran+1 yılbu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur? önemli olan bir şeyi yaşanması gereken yaşta yaşamak. 15 yaşındaki çocukların bile sevgilisi olurken ben ilk sevgilimi 30 yaşında bulacaksam hiç sevgili bulamadan öleyim daha iyi.
Lanet olsun bu sevgi lanet olsun bu hayata.
00 YorumlaDiğer konusunda 899 cevap paylaştı. gizli olmasn ilginin kralını görecektn
10 Yorumla
+1 yılİkikişininbildiğişey sır değildir. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde olmadi bu eksik degil
01 Yorumla
Soran+1 yılerkeklerin istemediği biri olmak gurur kırıcı bir şey
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde sevgilim olmadi
00 Yorumla
+1 yılSacmaliyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç benim düştüğüm duruma düştün mü? bu duruma düşseydin saçmaladığımı düşünmezdin.
- +1 yıl
belki 160 kiloyum belki ultra tipsizim bunu nereden biliyorsun?
Soran+1 yılöyle olmadığını biliyorum. çünkü dediğin gibi olsaydın benim durumumdaki insanların ne hissettiğini anlayabilirdin. düzgün tipli ve sevgilisi olan insanlar için benim isyan ettiğim şeylerin saçma gelmesi normal.
- +1 yıl
ben bahsettiğin insanlardan değilim.
+1 yılkısmet işte olur elbet
01 Yorumla
Soran+1 yılpfff... daha kaç kere bana böyle klişe züğürt tesellileriyle gelmeyin diyeceğim? bari benim bu sözle sakinleşeceğimi düşünerek beni aptal yerine koymayın, bunu duyunca "hmm tamam kısmetmiş demek, o halde üzülmek gereksiz" diyecek kadar gerizekalı değilim. kısmetse de ben öyle kısmetin, neyse ağzımı bozmuyorum.
kader değil
00 Yorumla
+1 yılSanaldan bul :)
02 Yorumla
Soran+1 yılanca sanaldan bulacak kadar düşemem.
- +1 yıl
Valla bende öyle diyordum çekilmiyor yalnızlık sana yavsamiyorum yanlış anlama
+1 yılisyan etme az yavaş
04 Yorumla
Soran+1 yılne yapayım artık dayanamıyorum
- +1 yıl
Dayanican
Soran+1 yılbunu hak edecek bir suç işleseydim dayanırdım. hak etmediğim halde bunları yaşıyorsam tepkisiz kalamam. ortada haksızlık var.
- +1 yıl
Sabret
Gizli Üye(30-35)+1 yılisyan etme
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl isyan etmeyeyim? ben bunları hak edecek hiçbir suç işlemedim. benim böyle olmam büyük bir haksızlıktır.
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih