COK KORKUYORUM!! BİRİSİ BENİ POLİSE ŞİKAYET ETTİGİNİ SOYLEDİ AYNİ GÜN İCİNDE İFADE İCİN ÇAĞIRILIR MİYİM?

Arkadaşlar selam ben 18 yaşındayım ve bu gün eski lisemdem hocalar aradı bir kız benim hakkımda şikâyetci olmuş sebep hakkında bir bilgim yok rahatsız olmuş işte gizli numaradan aramisim o numarasını silmesine rağmen başkalarından numarasinu bulmuşum buluşmaya cagirmisim gelmicem demiş ben de tehdit falan etmisim galiba tam bilmiyorum tam anlayamadım anlatamadilar da kız sınıf öğretmenine o da müdüre o da okul polisi mi çocuk şube mi onu tam anlamadım o da aileye söylüyor aile de şikayetçi oluyor galiba benden ve benim bu uzun süreçten bu gün haberim oluyor rehber öğretmen aradı beni bu gün ya göz korkutmak için yapıldı ya da gerçekten var bilmiyorum ama tahminimce bunu yapan kişi eski sevgilim yani kız 16 yaşında ve her şey karşılıklı oldu ayrıca ortada bir suç yok bence yani biz sevgili olduk diye mi şikayet etmiş ailesi anlamafim yok ne arama yaptım ben ne de arkadaşından numarasını aldım sadece buluşmak istedim o da yok dedi ben de zorlamadim ki kızla ayrıldıktan sonra bile o yazmıştı ve biz bununla hiç bulusmadik bile beni arayan hocaları sağlam kafayla tekrar aradım acmafilar bildiğim tek şey bunlar. öyle bir şey olsa ( şikayet) aynı gün çağırırlar ararlar yazıyor int de bir akıl verin

COK KORKUYORUM!! BİRİSİ BENİ POLİSE ŞİKAYET ETTİGİNİ SOYLEDİ AYNİ GÜN İCİNDE İFADE İCİN ÇAĞIRILIR MİYİM?