Diğer Nerde edep nerde ahlak? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bakın ararım buraya yığarım siz ahmet abiyi tanıyor musunuz ahmet abiyi? Nerde edep nerde ahlak? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
cyclaaaaxsss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 9 ay At eşek damacana sıkılen bir ülkede kendinize çokta değer mana yüklemeyin kankalar 0 1 Yorumla Soran 9 ay Ay sen ne anlatıyorsun bee Yorumla
bitcoinbiletcom Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Diğer konusunda 551 cevap paylaştı. Ahmet ne? Ahmet Mehmetoğlu mu? Ahmet Ali mi? Ahmet veli mi? Soyadı yokmu? 0 0 Yorumla
GececiBirbey98 Takip Et Xper 1 Yaş: 27 9 ay Ne olursa olsun senin yaptığın saygısızlık. Ahmet abi ağır abaza pislik sende saygısız birisin 0 8 Yorumla GececiBirbey98 9 ay Engelle geç şov yapma Yorumla Soran 9 ay Hehe boş yapma Yorumla Soran 9 ay Seninde isminden belli sen de öyle birisisin belli oluyo tatlım benim ayrıca bu resimde ki kişinin adı ahmet değil bilmediğin şeylere yorum yapma THANK U NEXT BABYY Yorumla Soran 9 ay Hehe aynen Yorumla Soran 9 ay Hehehe aynen💋 Yorumla Soran 9 ay aynen👍🏻💋💋 Yorumla Soran 9 ay aynen beybi öyle mi olmuş uslu köpecik💋💋🐶🥺 Yorumla Soran 9 ay Bamya ve küçük sevmiyorum tatlımm elimde senden daha iyileri var thanks💋🤭 Yorumla
akincan1234 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% 9 ay ne bu şimdi 0 3 Yorumla Soran 9 ay Erkoların gerçrk yuzu Yorumla Soran 9 ay O profil be Yorumla akincan1234 9 ay anlamadım Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 9 ay Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. engelle geç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
At eşek damacana sıkılen bir ülkede kendinize çokta değer mana yüklemeyin kankalar
Ay sen ne anlatıyorsun bee
Ahmet ne? Ahmet Mehmetoğlu mu? Ahmet Ali mi? Ahmet veli mi? Soyadı yokmu?
Ne olursa olsun senin yaptığın saygısızlık. Ahmet abi ağır abaza pislik sende saygısız birisin
Engelle geç şov yapma
Hehe boş yapma
Seninde isminden belli sen de öyle birisisin belli oluyo tatlım benim ayrıca bu resimde ki kişinin adı ahmet değil bilmediğin şeylere yorum yapma THANK U NEXT BABYY
Hehe aynen
Hehehe aynen💋
aynen👍🏻💋💋
aynen beybi öyle mi olmuş uslu köpecik💋💋🐶🥺
Bamya ve küçük sevmiyorum tatlımm elimde senden daha iyileri var thanks💋🤭
Papağan mı bu Ahmet abi
ilgi kuzum çıktı gene gece gece mk
ne bu şimdi
Erkoların gerçrk yuzu
O profil be
anlamadım
Niye bu Erkolar böyle yaa