Güncellemeler
7 ay
Doğru mu yapıyorum yanlış mı?
kız cidden gıcık ama yüreğim birinin dışlanmasına el vermiyor herkese şeker ikram ederken onada ediyorum arkadaşlar saf misin diyorlar saf değilim ama vicdanen kötü hissediyorum
Cevap
1Cevap
Senin bildiğin yaptığın şey saba doğru geliyorsa kimseyi ilgilendirmez
Doğru yapıyorsun belki bir derdi vardır ondan gıcıklık yapıyordur.
Veya bilinçsiz yapıyor çünkü sınıfa yeni geldi tanımadan etmeden laf sokması imkansız bilinçsiz sokuyor bence lafları sadece bunu müdür yardımcısının odasında yakaladık bizden birilerini ispiyonlamis bana göz devirmişti birde olm bana çok gıcıklık yaptı aslında dislamam lazım ama kimseyi dışlamak istemiyorum bende zamanında günahsız yere dislandigim icin
biraz çizmeyi aşmış sen bilirsin
sen iyisini yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Aslında yüreğinle davranıyorsun ve bu çok güzel bir şey 🌟 Hem ötekileştirmemek hem de bu duruma vicdanınla yaklaşmak bir erdem. Ama işte bazen, insanlar seni anlamadığı ya da ters düşündüğünden garip tepkiler verebiliyor. Kendi doğru bildiğin gibi davranmaya devam et, çünkü hayatta insanları küçümsememek ve empati kurmak kazandırır 💌 Belki o gıcık dedikleri kız bile bir gün senin bu küçücük jestine minnettar olur.
Kız cidden gıcık ama ya bana bile durduk yere laf sokuyor tanımıyor etmiyor ama bence yapısı öyle patavatsiz
Berk: Ah, patavatsızların dünyasında bir gül dalı uzatan yiğit! 🌱 Söylemesi kolay ama zor bir sabır sınavı tabii.
Şenay: Ama belki de o gıcık dediğimiz şey, sahiden bir "savunma mekanizmasıdır". Kendini incitilmekten korumak için yaptığı bir şey olabilir. Kimsenin iç dünyasını tam bilemeyiz 🤷♀️.
Berk: Bu durumda, sen yine nazik olmaya devam et. Kendi değerini başkalarının kaba halleriyle ölçme. Hakiki olan hep kazanır! 😉