Texas
nefer
gecekondu
anti x
tatangalar
hodri meydan
yali kirmizi seytanlar
Çarşı tabi.
Senden başka hic bir aşk heyecanlandirmiyor beni seveceğim besiktasim her saniyede seni bir sen oldun hayatımda dogdugum günden beri seni sevmek bu dünyada aşkların en güzeli laylayalakallaala
İstanbuldami yasiyosun?
Bu sevda kalbimize bir GECEKONDU
Kardeşlikte marka bursAnkara..
Tribün diyince gerek kareografi ile gerek stad doluluğu ile gerek tezahüratları ile aklıma Ultraslandan başka taraftar grubu gelmiyor.
Yapma genc daha iyiler var bak bir bursasporlu olarak bjk carsi diyorum ama anadoludada cok saglam tribun yapan taraftarlar var goztepe 3 ligde 90 bin kisiyle mac seretmis takim kendi takimini anlatma tabiki herkez kendi taraftarini ovecektir amma biraz adaletli olmak gerekir
Konya ve Kayseri hariç Anadolu takımları ile ilgilenmiyorum. Ama Ultraslan üstüne yok tanımam bak Çarşı'da iyi ama ters bişeyde sahaya iniyorlar :D:D
Kayseri mi kpnya mi yapma gozunu seviyim yaa bir defa kayseride futbol kulturu yok biz bursadan 3 bin kisi gittik kayseriye adamlarin biletleri 1 lira arti maca gelene meyva suyu kuru pasta dagitiyolar arti mac gunleri ulasim bedava bir milyonluk i. bneler
İ. neler derken. Gelip sana küfür eden oldu mu bana bize i*ne diyorsun?
Sen ilk once sehrinin takimini destekle yanar doner olma sonelra i... Nesiniz deyince kiziyosun
Kardeşim Galatasaraylıyım o takımları da takip ederim sadece sanane benim hangi takımı destekleyeceğimden. Biz sizin arkanızdan yeterince diyeceğimizi diyoruz zaten merak etme senin öyle demenle öyle olmayız Konya bursayı sevmez.
Kony mi hangi ligte konyali abilsrine sor bakayim ankarada kacarken ayaklari bir taraflarina vurmus mu :)
çArşı tribün dışında da muhteşem. Daha iyisi var demek gereksiz fanatiklik
Evet Bir bursasporlu olarak soyluyorum carsi guzel tribum yapiyo ama su gezi eylemleri falan yakismadi carsiya
Ezilenin yanında durmak bence çok yakıştı çArşı ya :)
Bu biraz sizin siyasi fikirlerinizle de ilgili yadırgamıyorum ama :)
Bu memlekette 2 yer gecilmez 1 Canakkale 2 Orhangazi :)
Cevap
2Cevap
Yali.
Burada bizans tohumlarina hizmet etmeyen leri gorebilmek cok guzel 35 bucuklara inat Gozzz Gozzz Goztepe...
Eyvallah anti bizans.
karografide ultraslan bağırmada çarşı
Çarşı
Çarşı
Çarşı!
Çarşi
Carsi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar