Spor En vefalı/coşkulu taraftar sizce hangi takımın? 24yaşsendromu Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet sporsever KScanlar. Siz hangi takımın taraftar grubunu daha dinamik buluyorsunuz? ADS - Şimşekler BJK - Çarşı Bursa - Timsahlar FB - Genç Fenerbahçeliler GS - UltrAslan TS - Hamsiler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Genç FB'liler anketi götürüyorr Güncellemeler+1 yıl Çarşı lider olarak kapanışı yaptı sanırım En vefalı/coşkulu taraftar sizce hangi takımın? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 20,4b cevap paylaştı. BJK - Çarşı 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle fenerbahçe taraftarları. Ben de bir fenerli olarak ne olursa olsun bırakmadım en kötü ihtimalle cenazesinde bulunuruz 0 0 Yorumla
Potdemiel Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl GS 14 sene şampiyon olmadı ama kimse tesis filan basmadı. 0 0 Yorumla
Misakisaki Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Fenerbahçe taraflarları yenilsede yensede taraflarları daima onunla 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Besiktasin oldugu yerde bu nasil bi ankattir arkadas 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Spor konusunda 5,3b cevap paylaştı. Galatasaray ultraslan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
BJK - Çarşı
Kesinlikle fenerbahçe taraftarları. Ben de bir fenerli olarak ne olursa olsun bırakmadım en kötü ihtimalle cenazesinde bulunuruz
GS 14 sene şampiyon olmadı ama kimse tesis filan basmadı.
Fenerbahçe taraflarları yenilsede yensede taraflarları daima onunla
Besiktasin oldugu yerde bu nasil bi ankattir arkadas
Galatasaray ultraslan
Çarşı bi’ zahmet
yuh yani Beşiktaş dünyada bile ilk 3 te