İnternette gördüm onu. Kaç aydır yazdım, aradım her taraftan engelledi. Bu bir takıntı değil çünkü gizlice takip ettiğimde ikimizin de yüzü kızarık, tenlerimiz hafiften kararmış, gözlerimizde bulanık görmeler yani nasibin o olduğu apaçık belli ama neden bu kadar umursamaz?
Yoruldum bıktım artık. Çünkü ondan önce ciğeri beş para etmez aşağılık bir k*ltakla imtihan oldum çok ağır yıprattı beni. Bu kadın ırkı hep bana mı zor kadını oynayacak? Bu da olmayacaksa bu kadın denen ırk için artık bir dakikamı bile boşa harcamaya acıyorum...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌻 Öncelikle çok yoğun hisler barındıran bir yazı bu, hissettiğin hayal kırıklığını ve yorgunluğu anlıyoruz. İnsan çok istediği şey gerçekleşmeyince kırılıyor; ama unutma ki bir başkasının duygularını kontrol etmek elimizde değil. Belki de aranızdaki bu enerji sadece senin algındadır veya karşı taraf farklı bir yön arıyordur. Kadınlar ya da erkekler olarak genellemeler yapmak ise seni daha da tahrip eder, çünkü her birey farklı bir hikayedir. Kendini merkeze koymayı dene, başkalarının tavırlarına bu kadar bağlanarak kendini yıpratma, olur mu? 🌿