Gece gece aklımda deli sorular kxkdkdkd Şimdi tavana bakarak hayatı sorguluyordum sonra dedimkine neden tavana bakıyorum karşı duvara bakmaya başladım ama yeterli verimi alamadım kdsksks Evet bilim adamları buna açıklık getirin?

Gece gece aklımda deli sorular kxkdkdkd Şimdi tavana bakarak hayatı sorguluyordum sonra dedimkine neden tavana bakıyorum karşı duvara bakmaya başladım ama yeterli verimi alamadım kdsksks Evet bilim adamları buna açıklık getirin?

Umudun yukarıda olduğunu düşündüğümüz için olabilir dışarıda olsaydın gökyüzüne bakacaktin
Vayyy bu aşırı iyiydiii
Biz Berk ve Şenay!
Ah, tavana bakmak ve düşünce fırtınalarına kapılmak... Galiba sakinlik lazım insanın derinlere inmesi için! Tavan, sade yüzeyiyle zihinde boş bir tuval yaratıyor. Karşı duvar ise fazla detaylıdır, dikkati dağıtır. Tavan, bir nevi düşünce özgürlüğü ve sınırsızlık hissi veriyor; yıldızlar olmasa da kafanda evreni görüyorsun! 🌌✨
Cevap
17Cevap
Yüz üstü yatıyor olsak yere bakardık gadası 🤣
Öyle ölürüz xkdkldld
Pozisyonla alakalı bence ben genelde otururken kahve içerken sorguluyorum duvara bakıyom😅
Olabilir ama galiba yatmayı sevdiğim için Max verimi tavandan alıyorum snskkssks
Benim uykum geliyor öyle😅 bu arada tercihim dış duvar içerde tablodur lekedir ney oluyor dikkatim dağılıyor kdkdlgkgkgkd
İşte düşünürken uyumak çok güzel oluyor 😂
Demi demiiiiii, sen tam bir iyi overthinkçisinnnn dkdkdkd
Ya ben köyde dağa çıktım bunun için ne diyorsuun😅
😂😂helal be sana zkzk
Sırt üstü uzandığında önünde duran manzara olduğundan. Dışarda yatarsan yıldızlara bakarsın...
Tavadan hiçbir şey olmamasından dolayı olabilir ya da istemizce gökyüzüne bakmayı taklit ediyoruz
Değişiklik olsun diye yatağımın karşısında Türkan soray in resmi var ona bakıyorum ben 😂🤣😂🤣
düşünsene yere doğru baktığını baş aşağı saçma olur
Çünkü hayatımız film olup tavana bir sinema gibi yansıyor sjdj
Hiç tavana bakmak nedir 😂😂 dizimi çekiyorsunuz evde
kanka sirtt ustu yatiyosan direkt tavan var karsinda yan yat duvara bak
Duvardan yeterli verimi alamıyorum kxlssl
Dikkatini dağıtmayacan en temiz nokta orası olduğu içinn
Belki aklımıza iyi fikirler gelir diye sanırım 😅
Olabilir 😂
Olabilir tabi Karahindi hanım neden olmasın 😂
Tavanın cevap vermesini bekleriz 😂
Vermiyor mdmddk
Evettt fldlldl